Traineeship salarisadministrateur

  • Category financieel
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9060888

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een Hbo’er die net klaar is met zijn/haar opleiding, of net een tijdje aan het werk is en blij wordt van administratieve taken en processen! Dit om het traineeship salarisadministratie in te gaan en jou op te leiden tot volwaardig salarisadministrateur.

Als trainee salarisadministrateur starten wij samen met jou een opleidingstraject. Gaandeweg willen wij jou ervaring op laten doen bij een of meerdere opdrachtgevers. Hiernaast zullen wij jou aan het studeren zetten om jouw praktijkdiploma loonadministratie te halen! (op onze kosten) Hierna zouden wij nog graag even met jou samenwerken en verschillende opdrachtgevers uit de brand te helpen!

Als salarisadministrateur mag je ongeveer dit takenpakket verwachten: Je zorgt ervoor dat elke maand de salarissen juist worden berekend en op tijd worden verwerkt. Je onderhoudt contacten met interne klanten en bent vraagbaak voor iedereen. Vragen over fiscale aangelegenheden draai jij je hand niet voor om en komt met advies. Jij hebt of krijgt ervaring met het werken met EHRM software en voor die modules die connecties hebben met de salarisadministratie ben jij alert op wijzigingen die moeten worden doorgevoerd en verbeteringen die mogelijk zijn. Bepaalde werkzaamheden van het applicatiebeheer kunnen eveneens tot je eigen taken behoren. Je verwerkt mutaties en controleert deze van jouw collega’s.

Geïnteresseerd? Neem contact op of reageer op de vacature zodat wij alle ins- en outs kunnen bespreken!

Functie eisen

  • Minimaal een HBO opleiding
  • Ervaring met (salaris)administratie is een pre

recruiter van de vacature

Jesper Unger

recruiter van de vacature

Jesper Unger