Hospice Verpleegkundige of Verzorgende

  • Category zorg-vvt
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9050042

Over de functie

Als Hospice Verpleegkundige of Verzorgende verzorg, verpleeg en begeleid je de cliënten in hun laatste levensfase. Kortom, je geeft zorg in de breedste zin van het woord. Je wilt de kwaliteit van het leven verbeteren van de cliënt en hun naasten.

Je bent verantwoordelijk voor het verlenen van hoogwaardige palliatieve zorg aan de gasten in een Hospice en in de thuissituatie. Daarbij werk je als Hospice Verpleegkundige of Verzorgende samen met collega’s en vrijwilligers. Je vervult coördinerende taken en hebt contact met diverse disciplines binnen en buiten de organisatie. Tijdens je werk heb je aandacht voor persoonlijke en emotionele aspecten, waarbij je de wens van de gast of cliënt steeds voorop stelt. Je biedt hulp bij het voorkomen en verlichten van lijden, door middel van vroegtijdige signalering.

Waarom als Hospice Verpleegkundige of Verzorgende aan de slag bij Maandag®? Jouw hart klopt voor de zorg! Jij geeft de cliënten de zorg en aandacht die zij verdienen. Zorg is jouw passie en deze passie is jouw drijfveer. Maandag® biedt jou de gelegenheid om bij meerdere Hospices te werken, voor een tijdelijke functie of een vaste functie. Zo kan jij je als Hospice Verpleegkundige/Verzorgende ontwikkelen!

In overleg zijn startdatum en de uren te bespreken.

We zoeken Hospice Verpleegkundigen en Verzorgenden voor Noord-Brabant.

Functie eisen

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding VIG of Verpleegkunde
  • Affiniteit met de palliatieve zorg
  • Je bent BIG-geregistreerd

Wij bieden een marktconform salaris conform de VVT CAO. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Samen met Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkelingen en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.

Klopt jouw hart sneller voor de palliatieve zorg en passen de woorden compassie, respect en vertrouwen perfect bij jou?

Neem dan snel contact met mij op!

recruiter van de vacature

Dominique van Ierssel

recruiter van de vacature

Dominique van Ierssel