Verzorgende IG - Verpleegkundige niveau 4 Den Bosch en Vught

  • Category zorg-vvt
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9059290

Over de functie

Wij zoeken een Verzorgende en een Verpleegkundige voor een zorginstelling in Den Bosch en Vught. Het betreft een dienstverband van een jaar, met uitzicht op vast dienstverband.

Waarom werken binnen de VVT in Den Bosch of Vught? Je komt te werken bij een organisatie die zorg en ondersteuning biedt tijdens het ouder worden. Dat is de kern van je werk. Je doet dit vanuit een positieve kijk op gezondheid, wat betekent dat je uitgaat van ieders eigen kracht en de mogelijkheid om zelf regie te voeren. Aandachtig, betrouwbaar en samen zijn de sleutelwoorden hierin. Iedereen is uniek en daar stem jij je zorg op af, persoonlijk en dichtbij. Je organiseert een totaalpakket van wonen, zorg en welzijn in samenspel met anderen.

Nadat je als Verzorgende of Verpleegkundige in dienst bent gekomen bij Maandag® kom je te werken in Den Bosch of Vught in een jong en dynamisch team wat nog altijd aan het groeien is in kennis en ervaring. Jij bent verantwoordelijk voor de cliënten met somatisch, psychische en psychogeriatrische problemen.

Hoe ziet je dag eruit? Je verzorgt, verpleegt en begeleidt je ouderen volgens de zorgmethodiek en het in samenspraak opgestelde zorgplan, waarbij de dienstverlening is gericht op de individuele zorgbehoefte. Op de afdeling draag je zorg voor een rustige sfeer en een goede gang van zaken. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor het bijhouden van het zorgdossier en zorg je voor een goede informatieoverdracht. Jij bent een Verzorgende met een passievol zorghart!

Functie eisen

  • Diploma Verzorgende niveau 3, -IG of een diploma Verpleegkundige niveau 4
  • Inzicht in methodiek van zorgplan en zorgdossier
  • Zelfstandig en initiatiefrijk
  • Een warm hart voor cliënten en hun familie
  • Voldoende digitale vaardigheden om goed met een computer of tablet om te gaan
  • Een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) die niet ouder is dan 3 maanden

In overleg zijn de uren en startdatum te bespreken.

Wij bieden naast een dienstverband een salaris conform de VVT CAO. Wij vergoede alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Samen met Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkelingen en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de functie of over de mogelijkheden van werken via Maandag®?

Voor meer informatie of interesse neem dan direct contact met ons op!

recruiter van de vacature

Dominique van Ierssel

recruiter van de vacature

Dominique van Ierssel