GZ Psycholoog

  • Category zorg-ggz zorg-vvt zorg-zorg overig
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9059288

Over de functie

Als GZ-psycholoog maak je deel uit van het multidisciplinair team. Je behandelt volwassen cliënten met een verscheidenheid aan klachten. Daarnaast geef je als ervaren GZ-psycholoog supervisie en werkbegeleiding aan het team.

De werkdag van…

De ochtend begin je met een overleg. Samen met de verpleegkundigen lopen jullie alle cliënten na, zodat je op de hoogte bent van hoe het weekend is gegaan. Daarna staat een intake samen met een psychiater gepland. Vandaag komt er een cliënt langs die sinds twee jaar een depressie heeft. Hij is behandeld door een psycholoog, maar dat hielp onvoldoende, waarschijnlijk mede door zijn verstandelijke beperking. Samen besluiten jullie hem zes weken ter observatie op te nemen.

Om 10.00 uur heb jij een afspraak gepland staan op de polikliniek. Een cliënte heeft lichamelijke klachten, die zijn ontstaan door stress. Van 11.00 uur tot 12.00 uur is het spreekuur van de cliënten van de open opname-afdeling. De psychiater en jij beantwoorden vragen over hun medicatie of behandeling. Na het spreekuur is het tijd om te lunchen met het team in het restaurant.

Na de lunch worden met het behandelteam de nieuwe intakes, cliënten die met ontslag zin gegaan of ingewikkelde casuïstiek besproken. Het team bestaat onder meer uit: psychiaters, psychologen, maatschappelijk werkers en sociaal psychiatrisch verpleegkundigen.

Vanaf 15.00 uur neem jij deel aan een projectgroep over emotionele ontwikkeling. Het is belangrijk dat de behandelaren naar de mens als geheel kijken en niet alleen naar de psychiatrische diagnose. Van 16.00 uur tot 17.00 uur geef jij Eye Movement Desensitizationd and Reprocessing, aan een meisje dat getraumatiseerd is. Samen proberen jullie deze traumatische ervaring wat minder scherp te maken. Tot slot is het tijd voor verslaglegging en mailings. 

Functie eisen

Waar moet je aan voldoen om in aanmerking te komen voor deze functie?

  • Een BIG registratie als GZ-psycholoog
  • Je hebt affiniteit en / of ervaring met de doelgroep ‘volwassenen’
  • Bij voorkeur heb je ervaring met EMDR cognitieve gedragstherapie, schemagerichte therapie en IPT of ben je bereid een opleiding hierin te volgen

Alleen sollicitaties die aan bovenstaande eisen voldoen worden in behandeling genomen.

Wij bieden

Maandag® biedt jou de gelegenheid om je expertise bij diverse organisatie vanuit een vast dienstverband in te zetten en uit te breiden. Daar wordt de zorgbranche blij en beter van, maar jij ook! Bij Maandag® koppel je dus de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken! Daarnaast ontvang je een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring (conform de salarisschalen). Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Deskundig, met aandacht, doortastend in samenwerking met partners in de zorg. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten over deze opdracht? Of heb je algemene vragen over de mogelijkheden bij de grootste detacheerder in de publieke sector? Ik vertel je er graag meer over!

Jij zorgt graag voor mensen, wij zorgen graag voor jou.recruiter van de vacature

Nicolette Kommers

recruiter van de vacature

Nicolette Kommers