Verpleegkundige

  • Category zorg-vvt zorg-ziekenhuizen zorg-zorg overig
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9059256

Over de functie

Als Verpleegkundige sta je stevig in je schoenen, ben je vakkundig en betrouwbaar! Verpleegkunde is een afwisselend en dynamisch beroep. Een beroep dat bij je past als je iemand bent die graag voor mensen zorgt, verantwoordelijkheid durft te nemen en het prettig vindt om samen te werken.
Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres! Maandag® biedt jou als Verpleegkundige de mogelijkheid om je expertise bij diverse organisaties in te zetten en uit te breiden vanuit een vast dienstverband. Hier wordt niet alleen jij blij en beter van, maar ook de zorgbranche! Zo kan het zijn dan je tijdelijk werkt om bijvoorbeeld een collega te vervangen, of ter ondersteuning van het team tijdens een drukkere periode. Daarnaast ontvang je elke maand een vast salaris en zijn er volop mogelijkheden om bij ons vast in dienst te komen.
Jij bent de Verpleegkundige die in staat is om met een kritische blik de zorgkwaliteit optimaal te verbeteren. Een vakkundig en betrouwbaar persoon, je bent energiek een frisse wind binnen je nieuwe werkplek.
Daarnaast ben je ook iemand die snel schakelt, initiatief neemt en waar nodig niet bang is om knopen door te hakken en beslissingen te nemen in acute situaties.
Kortom jij bent de Verpleegkundige met hart voor de zorg, het centrale punt, ambitie voor de toekomst en bovenal, de nieuwe zorgtopper van Maandag®.
Wij hebben meerdere vacatures voor de provincie Noord-Brabant.
In overleg zijn het aantal uren en startdatum bespreekbaar.
Als Verpleegkundige sta je stevig in je schoenen, ben je vakkundig en betrouwbaar! Verpleegkunde is een afwisselend en dynamisch beroep. Een beroep dat bij je past als je iemand bent die graag voor mensen zorgt, verantwoordelijkheid durft te nemen en het prettig vindt om samen te werken. Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres! Maandag® biedt jou als Verpleegkundige de mogelijkheid om je expertise bij diverse organisaties in te zetten en uit te breiden vanuit een vast dienstverband. Hier wordt niet alleen jij blij en beter van, maar ook de zorgbranche! Zo kan het zijn dan je tijdelijk werkt om bijvoorbeeld een collega te vervangen, of ter ondersteuning van het team tijdens een drukkere periode. Daarnaast ontvang je elke maand een vast salaris en zijn er volop mogelijkheden om bij ons vast in dienst te komen. Jij bent de Verpleegkundige die in staat is om met een kritische blik de zorgkwaliteit optimaal te verbeteren. Een vakkundig en betrouwbaar persoon, je bent energiek een frisse wind binnen je nieuwe werkplek. Daarnaast ben je ook iemand die snel schakelt, initiatief neemt en waar nodig niet bang is om knopen door te hakken en beslissingen te nemen in acute situaties. Kortom jij bent de Verpleegkundige met hart voor de zorg, het centrale punt, ambitie voor de toekomst en bovenal, de nieuwe zorgtopper van Maandag®. Wij hebben meerdere vacatures voor de provincie Noord-Brabant binnen de Jeugd- en Ouderenzorg. In overleg zijn het aantal uren en startdatum bespreekbaar.


Functie eisen

  • Je hebt een diploma HBO-V
  • Je bent BIG geregistreerd

Wij bieden jouw als Verpleegkundige een vast dienstverband met een salaris conform de VVT CAO. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Samen met Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkelingen en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.

Heb je interesse of wil jij jezelf komen voorstellen? Neem dan gerust contact op!

recruiter van de vacature

Dominique van Ierssel

recruiter van de vacature

Dominique van Ierssel