Docent Nederlands

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9055900

Over de functie

Een discussie leiden tussen de leerlingen staat jou op het lijf geschreven en de ontwikkeling die deze leerlingen daarmee laten zien vind jij prachtig om te zien. Naast de welbekende boekbesprekingen vertel jij de leerlingen waar de grote verschillen zitten tussen straattaal en zakelijk taalgebruik. Een samenvatting schrijven, een betoog goed onderbouwen zijn voorbeelden van onderwerpen waar je graag mee bezig houdt. Je vind het juist leuk om lekker aan de slag te gaan met verschillende onderwerpen en jij kan met prachtige voorbeelden uit de praktijk de juiste omschakeling bij je leerlingen teweegbrengen. Ook vind jij het een hele leuke uitdaging om bezig te zijn met de digitalisering van jouw vakgebied.

Verder vind je het leuk om een bijdrage te leveren aan de onderwijsplannen en –materialen van de onderwijsinstelling en zorg jij ervoor dat jouw lessen altijd goed zijn voorbereid en verzorgt voor je studenten. Je gaat vol enthousiasme aan de slag met de algemene werkzaamheden die voortvloeien uit het onderwijs.

Functie eisen

Ervaring is geen vereiste, een afgeronde PABO-opleiding of een 2de graads bevoegdheid wel.

Ben je nieuwsgierig geworden en ben je benieuwd naar alle mogelijkheden via Maandag? Reageer dan vandaag nog of neem contact met mij op!

recruiter van de vacature

Anne Lepoutre

recruiter van de vacature

Anne Lepoutre