Leraar Basisonderwijs

  • Category onderwijs-primair onderwijs
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9055897

Over de functie

Je creëert een omgeving waarin een kind zich optimaal kan ontwikkelen. Je weet precies hoe je het beste uit een kind haalt. Zo draag je je steentje bij aan de ontwikkeling van de kinderen uit je klas. Je verdiept je in de basisschoolvakken en weet hoe je kennis overdraagt aan een klas vol kinderen.

Je durft kritisch naar jezelf te kijken en je evalueert regelmatig. Over alles wat je in de klas doet, denk je na en met alle kennis en ervaring die je hebt gedaan en opdoet ben je een inspirerende juf of meester.

Als leraar heb je buiten je lessen ook een aantal coördinerende taken. Bijvoorbeeld op het gebied van ICT, wereldverkenning, hoogbegaafdheid of techniekonderwijs. Natuurlijk help je ook mee met de organisatie van het schoolreisje, de sportdag, het sinterklaasfeest of de musical.

Functie eisen

Voor aankomend schooljaar zijn we op zoek naar juffen en meesters die in het basisonderwijs of in het speciale onderwijs willen lesgeven. Ervaring is geen vereiste, een afgeronde PABO-opleiding of een 2de graads bevoegdheid wel.

Ben je nieuwsgierig geworden en ben je benieuwd naar alle mogelijkheden via Maandag? Reageer dan vandaag nog of neem contact met mij op!

recruiter van de vacature

Anne Lepoutre

recruiter van de vacature

Anne Lepoutre