Junior adviseur ruimtelijke ordening

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region overijssel gelderland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9052177

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een junior planoloog of (sociaal) geograaf die deel wilt nemen aan ons Startklaar Overheid-traject en tegelijkertijd ook bij verschillende van onze opdrachtgevers, voornamelijk gemeenten en provincies, aan de slag gaat om werkervaring op te doen en zich te ontwikkelen tot een volwaardig professional.


Het Startklaar Overheid-traject zal in september weer van start gaan en hierin kun jij instromen. In dit traject wordt je zowel op persoonlijk als professioneel vlak ontwikkelt door een programma met verschillende modules te volgen, klassikaal en digitaal. Natuurlijk is starten bij onze opdrachtgevers al eerder mogelijk!


Op welke plek en op welke afdeling je terecht komt, hangt geheel af van jouw (studie)achtergrond, persoonlijke interesses, affiniteit en jouw competenties. Vanuit ons Maandag® Startklaar

Overheid-traject doe je ervaring op binnen de overheid op bijvoorbeeld het gebied van planologie, de omgevingswet en het werken bij de overheid. Naast dit traject wordt er ook op persoonlijk niveau gekeken naar wat jij nodig hebt in jouw ontwikkeling, kennis en inzicht op het vakgebied waarin je werkzaam bent. Kortom, de exacte invulling wordt in overleg met jou bepaald.


Je bent als persoon iemand die communicatief zeer sterk is, je bent proactief, leergierig en je hebt gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen.

Functie eisen

• Afgeronde HBO óf WO opleiding richting planologie, sociale/economische geografie etc.

• Maximaal 2 jaar werkervaring, dit mag ook in de vorm van een stage zijn

• Bij voorkeur stage-ervaring bij een gemeente of andere overheidsorganisatie

recruiter van de vacature

Romy Wennekes

recruiter van de vacature

Romy Wennekes