Verzorgende IG in Den Bosch

  • Category zorg-vvt
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9050007

Over de functie

Voel jij je als Verzorgende IG betrokken bij kwetsbare ouderen en wil je als zorgprofessional bijdragen aan de inhoud en vormgeving van de beste zorg? Geef jij de cliënten de zorg en aandacht die zij verdienen en signaleer je tijdig veranderingen in de gezondheidssituatie? Dan zijn wij bij Maandag® op zoek naar jou!

Voor een zorginstelling in Den Bosch zijn wij op zoek naar een Verzorgende IG die affiniteit heeft met de ouderenzorg. Je komt als Verzorgende IG in dienst bij Maandag® wat jou de vastigheid bied om je als Verzorgende IG optimaal te ontwikkelen.

Je komt te werken bij een moderne ouderenzorgorganisatie met ruim 850 medewerkers en 400 vrijwilligers waar een goed leven centraal staat. Binnen de organisatie worden alle vormen van wonen, zorg en welzijn aangeboden aan voornamelijk senioren uit Den Bosch en omgeving. Er wordt met name zorg aangeboden aan mensen met een somatische en/of psychogeriatrische zorgvraag.

Als Verzorgende IG in de ouderenzorg maak je het verschil in het dagelijks leven van de bewoners. Je creëert samen met je collega’s een warme woonomgeving en levert optimale zorg aan individuele cliënten voortvloeiend uit een zorgleefplan. Je streeft ernaar om de bewoners zo veel mogelijk het leven te laten leiden dat ze gewend zijn. Als verzorgende IG draag je hieraan bij door rekening te houden met de individuele wensen van de cliënt, waarbij het behouden van zelfstandigheid je uitgangspunt is.

Waarom als Verzorgende IG aan de slag bij Maandag®?

Je geeft de cliënten als Verzorgende IG de zorg en aandacht die zij verdienen. Flexibiliteit, snel schakelen wanneer nodig en daarmee durven kiezen, een kritische blik op de ontwikkelingen binnen de organisatie maken jou tot een ijzersterkte en gedreven verzorger.

Functie eisen

·        een afgeronde MBO opleiding voor Verzorgende IG niveau 3

·        een BIG registratie

·        Affiniteit met de ouderenzorg


Wij bieden een marktconform salaris conform de VVT CAO. Wij vergoede alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Samen met Maandag® Academey werk je aan je persoonlijke ontwikkelingen en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de functie of over de mogelijkheden van werken via Maandag®?

Neem dan gerust contact met ons op!

recruiter van de vacature

Dominique van Ierssel

recruiter van de vacature

Dominique van Ierssel