Assistent controller

  • Category woningcorporaties
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9049943

Over de functie

Voor verschillende woningcorporaties in Noord-Brabant is Maandag®Breda regelmatig op zoek naar ervaren assistent controllers. Het aantal uur wat meestal gevraagd wordt, varieert tussen de 24 á 36 uur..

De financiële professionals die wij zoeken, onderscheiden zich door de vele werkervaring en deskundigheid binnen het vakgebied.

Als professional ben je bekend met de laatste ontwikkelingen binnen de corporatiesector en weet zich initiatiefrijk op te stellen om daarnaast zeer onafhankelijk binnen de kaders te bewegen. Daarnaast weet je op de juiste manier verslagen terug te koppelen aan het management en ben je bekend met de processen als de jaarrekening, begroting, strakke deadlines en wettelijke richtlijnen. Als persoon ben je communicatief sterk en assertief naar andere toe. Als interim assistent controller bent je direct inzetbaar en kan je snel aanpassen aan de opgedane veranderingen. Je bent goed in het samenwerken, maar zelfstandig kan je ook uitstekend uit de voeten. Tenslotte krijg je veel energie om aan een nieuw avontuur te beginnen en ga je geen een uitdaging uit de weg!

Functie eisen

  • Werkervaring als assistent controler
  • Afgeronde HBO studie in de richting van financieel of economie
  • Beschikbaar voor minimaal 24u
  • Ervaring als interim in de woningbouw branche of minimaal voor 2 woningcorporaties werkzaam geweest in de afgelopen 10 jaar.
  • In het bezit van rijbewijs B

Wat geven wij jou daarvoor terug?

Maandag® biedt je een salaris conform cao Woondiensten en maakt het leasen van een auto uit eigen wagenpark bespreekbaar. Bij ons krijg je een contract voor vast of bepaalde tijd dienstverband, op deze manier heb jij toch die zekerheid die je zoekt in je baan. We organiseren daarnaast cursussen op de Maandag® Academy zodat je je verder kunt ontwikkelen op de gebieden waar jouw interesses liggen. Tijdens deze cursussen leer je andere professionals kennen die ook houden van de dynamiek van Maandag®. Daar houdt het echter niet op. Vanaf het moment dat je opdracht start zal je begeleidt worden door je contactpersoon die samen met jou zal kijken hoe je het beste uit jezelf kan halen.

recruiter van de vacature

Dominique Jansen

recruiter van de vacature

Dominique Jansen