Recruiter Ruimtelijk en Bestuurlijk Domein

  • Category maandag intern
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9048590

Over de functie

Maandag ® Enschede is ter uitbereiding van het team ‘Ruimtelijk en Bestuurlijk Domein’ op zoek naar een enthousiaste Recruiter. Kennis van het vakgebied is geen vereiste, dat leer je vanzelf, een gezonde dosis nieuwsgierigheid des te meer.

Als Recruiter Ruimtelijk en Bestuurlijk Domein ben jij de schakel naar de arbeidsmarkt. Jij weet precies op welke kanalen professionals zich bevinden en hoe je ze aan Maandag ® kunt binden. Je bent dagelijks op zoek naar professionals met Maandag® DNA. Dit doe je door het voeren van inhoudelijke gesprekken over hun passie en loopbaanvisie. "Waar word je nou echt gelukkig van?"

De juiste professional is gevonden! Samen met de accountmanager zet jij alles op alles om die droombaan te vinden voor de professional. De accountmanager heeft hechte banden met één van de gemeentes waar de professional gaat werken. Samen maken jullie de optimale match. Hierbij ben jij verantwoordelijk voor de contractuele onderhandelingen met de professional. Als de professional aan de slag gaat ben jij samen met de accountmanager verantwoordelijk voor de volledige begeleiding gedurende het project. Hierbij zal je actief met de professional kijken naar zijn/haar persoonlijke ontwikkeling, zodat plezier en uitdaging in het werk voorop staat!


Wat biedt Maandag®?

·        Het leukste team van Enschede en omstreken;

·        Een werkplek midden in het centrum van Enschede;

·        Elke vrijdagmiddag is het feest bij onze vrijdagmiddagborrel;

·        Een marktconform salaris én een bonusregeling; 

·        Flexibele vakantiedagen;

·        Een dynamisch team waarin ontwikkeling voorop staat. 

Functie eisen

·        HBO werk- en denkniveau;

·        Commercieel ingesteld;

·        Je bent een ster gesprekspartner op verschillende niveaus;

Maar het allerbelangrijkste:

·        Je wilt graag leren en bezit een echte winnaarsmentaliteit. Je ziet kansen waar anderen ze misschien niet zien en denkt mee met zowel je collega’s als professionals. 

Lijkt dit je wel wat? Neem dan snel contact met mij op. De koffie staat klaar, dan vertel ik je meer over de functie! 

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

Je kunt jouw talent natuurlijk ook inzetten voor Maandag® als recruiter of accountmanager. Zo werf je als recruiter professionals die het verschil willen maken. En als accountmanager plaats je vervolgens die professionals op uitdagende projecten bij de juiste opdrachtgever.

recruiter van de vacature

Sarah van Klompenburg

recruiter van de vacature

Sarah van Klompenburg