Vacature Accountmanager Ruimte en Bestuur - gemeentelijke markt voor Groningen en Drenthe

  • Category maandag intern
  • Region groningen drenthe
  • opleidingsniveau mbo hbo wo
  • remoteId 9048579

Over de functie

Ac.count.ma.na.ger (de; m; meervoud: accountmanagers). Werknemer die een of meer accounts beheert. Letterlijk: de beheerder van klanten die een zakelijke relatie hebben met een bedrijf. Hoe pakken we dit aan bij Maandag? Persoonlijk! Alles wordt leuker en beter met een persoonlijke duurzame band.


We willen geen kans onbenut laten. Maandag® Groningen biedt jou de mogelijkheid om het bestaande klantenbestand, bestaande uit gemeentes, waterschappen en provincies in de regio Groningen en Drenthe, te beheren, uit te breiden en nog succesvoller te maken. 

Je legt contact met gemeentes, waterschappen, provincies, maar ook andere overheidsorganisaties. Op jouw eigen manier weet je bij Teamleiders, Afdelingshoofden, P&O-ers aan tafel te komen. Dit is de plek om meer informatie te krijgen over de organisatie en haar ontwikkelingen. En…om een duurzame relatie op te bouwen met degene tegenover je. Ook als het lastig is, krijg jij een voet tussen de deur en overtuig jij met de meerwaarde van onze dienstverlenging. Jouw nieuwsgierigheid, oprechte interesse en kennis van het vakgebied en de uitdagingen op de afdeling zet je in, waardoor je je gesprekspartner aan je weet te binden met als resultaat dat je een exclusieve opdracht krijgt. Een langdurige opdracht voor een Beleidsadviseur. Je inventariseert grondig de exacte vraagstelling zodat je de juiste professional aan de organisatie kan voorstellen.

Je haast je naar je Recruiter. Die heeft een goede professional vorige week in vaste dienst aangenomen die goed past op deze vraag. Je brengt deze Beleidsadviseur meteen onder de aandacht bij de gemeente en… er wordt direct een sollicitatiegesprek ingepland. Yes! Samen met de professional bereid je het gesprek goed voor. Zijn er nog tips, welke informatie geef je mee? Het gesprek woon je ook bij. Zo kun je na het gesprek doorpakken. En ja hoor…onze Beleidsadviseur mag starten! Je plant meteen een afspraak voor een van de komende projectbezoeken. Dan kunnen jullie onder het genot van een kop koffie bespreken hoe het gaat. Ook hier geldt: persoonlijk contact en kwaliteit boven alles!

Stroomt je bloed al sneller? Laten we onderzoeken hoe groen het bloed is!


We zoeken een accountmanager met groen bloed, geen CV

Aanpakken en doorpakken, daar houden we van

Je wilt altijd winnen en deinst niet snel ergens voor terug

Met veel energie en lef benader je nieuwe opdrachtgevers

Je hebt een rijbewijs B in je portemonnee voor je leaseauto

Je bent minimaal 32 uren per week inzetbaar, 40 uren per week heeft de voorkeur

Functie eisen

Vink jij alle eisen af en past deze vacature helemaal bij jou? Dan bieden wij jou:


- Een functie waarin je jezelf en je collega's voortdurend kan uitdagen om nog beter te worden in wat je doet

- Gerichte, vakinhoudelijke ondersteuning en vervolgopleidingen via onze Maandag® Academy

- Een zelfstandige en afwisselende baan waarin je wordt gestimuleerd om je hoofd boven het maaiveld uit te steken

- Een goed arbeidsvoorwaardenpakket; een salaris waarvan jij de hoogte bepaalt, Iphone, laptop, leaseauto, de mogelijkheid om je aan te sluiten bij een collectieve zorgverzekering en een collectieve pensioenregeling

recruiter van de vacature

Cris Jonkers

recruiter van de vacature

Cris Jonkers