Recruiter onderwijs

 • Category maandag intern onderwijs-primair onderwijs onderwijs-speciaal onderwijs
 • Region utrecht
 • opleidingsniveau mbo hbo wo
 • remoteId 9048263

Over de functie

Van kennismakingsgesprek tot het aannemen van nieuwe professionals. Verantwoordelijk zijn voor het gehele proces van werven, selecteren, en contractuele zaken. Dát is wat jou zo aanspreekt in een functie als recruiter. Samen met een flinke dosis energie, werken in een commerciële omgeving en het vieren van successen vieren maken dat jij iedere dag met een glimlach naar je werk gaat.Gaat jou hart sneller kloppen bij het vinden van de juiste professional en komt het woord opgeven niet in jouw woordenboek voor? Dan zijn wij ter uitbreiding van ons team op zoek naar jou!


Een uitdaging iedere dag weer? Jazeker! Want geen enkele dag is hetzelfde. Begin je de ene dag met het schrijven van een pakkende vacaturetekst, heb je de volgende dag drie professionals op gesprek! Jij gaat vervolgens in overleg met de accountmanager om te kijken of degene past op de openstaande vacatures. Samen zijn jullie de schakel tussen de opdrachtgever en professional.


Yes! Een match! De acountmanager introduceert de professional bij de opdrachtgever en al snel is een sollicitatiegesprek gepland. Jij zorgt ervoor dat alle informatie omtrent de vacature doorgenomen wordt met de professional en hij/zij volledig voorbereid het gesprek ingaat.

En dan maar afwachten? Nee! Jij gaat ondertussen verder met het beantwoorden van vragen van de reeds werkzame professionals. Want jouw taak stopt niet op het moment dat de professionals aan het werk zijn. Vragen over verlof, salaris en gewerkte uren komt op jouw bordje terecht maar hier draai jij je hand niet voor om! Snel verder met het zoeken naar de juiste professionals op alle mogelijke zoekkanalen en in je reeds opgebouwde netwerk. Met als doel: je pool verder op te bouwen en professionals aan te nemen middels een dienstverband voor maandag®. Binden, motiveren en enthousiasmeren samen met een flinke dosis lef zorgen ervoor dat jij de juiste professionals vind die het verschil binnen maandag® gaan maken.


Als recruiter kom je te werken in het team van Utrecht, midden in het centrum van Utrecht. Het team kenmerkt zich door een nauwe samenwerking, ambitie en transparantie. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen succes en gaat graag de competitie met elkaar aan. Uiteraard is er ook genoeg ruimte voor gezelligheid en zorgt de vrijdagmiddag borrel voor een goede afsluiting van de week.

Interesse? Solliciteer direct via onderstaande button of bel voor meer informatie naar 06 57 56 98 28.


Functie eisen

 • HBO/WO werk en denkniveau
 • Minimaal 1 jaar werkervaring in een commerciële functie
 • Je bent een commercieel talent, een spontaan en energiek persoon en geen opgever
 • Je bent bij voorkeur 40 uur per week beschikbaar

Verder bieden wij:

 • Een functie waarin je jezelf en je collega's voortdurend kan uitdagen om nog beter te worden in wat je doet;
 • Een zelfstandige en afwisselende baan met mogelijkheden om te groeien binnen Maandag®
 • Een prima arbeidsvoorwaardenpakket, een marktconform salaris en een collectieve pensioenregeling
 • Gerichte, vakinhoudelijke ondersteuning en vervolgopleidingen via onze Maandag® Academy om jezelf te kunnen ontplooien

Ben jij klaar voor de start bij Maandag® Utrecht? Ik vertel je graag meer over onze organisatie, onze kernwaarden en onze voorwaarden. Solliciteer hier!


recruiter van de vacature

Jonne den Ouden

recruiter van de vacature

Jonne den Ouden