Docent voor schooljaar 2018 en 2019

  • Category onderwijs-hbo/mbo onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9048195

Over de functie

Als docent bij Maandag® is geen schooljaar hetzelfde! Doordat je gedetacheerd wordt bij verschillende scholen in de regio Kennemerland, Kop van NH, West-Friesland, IJmond en in de Zaanstreek heb je veel afwisseling in je werk. Je leert werken met diverse lesmethodes waar je nog geen ervaring mee hebt, en krijgt te maken met diverse schoolculturen. Werk je het ene schooljaar ergens waar ze volledig op de hoogte zijn van vernieuwend onderwijs, is je volgende opdracht juist weer het lesgeven op een school waar dit nog in de kinderschoenen staat en waar jij jouw kennis kunt delen. Altijd staat jouw eigen ontwikkeling centraal! Naast de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen, zal automatisch ook je eigen netwerk groot worden. Maandag® biedt de zekerheid van een vast dienstverband en de mogelijkheid tot een auto van de zaak! Is je interesse gewekt? Mail dan jouw CV door zodat wij je uit kunnen nodigen voor een persoonlijk gesprek bij ons op de vestiging in Alkmaar®!

Functie eisen

Je bent verantwoordelijk voor het doceren van je vak aan leerlingen van de onder- en bovenbouw VMBO LWOO, Basis, Kader, TL, HAVO/VWO en het MBO. Hierbij begeleid en ondersteun je de leerlingen. Ook ontwikkel je lesmateriaal en zie je het als een uitdaging om van elke les weer een onvergetelijke te maken! Ook woon je vergaderingen bij en kijk je toetsen en werkstukken na.

Functie eisen

  • In bezit van een 1ste of een 2de graad bevoegdheid (of bijna in het bezit hiervan);
  • Ervaring met het les geven binnen het VMBO, HAVO en VWO, bij voorkeur ook onder- en bovenbouw inclusief eindexamen klassen
  • Beschikt over de volgende competenties: leerlinggericht werken, daadkrachtig en flexibel qua inzet en instelling
  • Per schooljaar 2018/2019 beschikbaar voor minimaal 16 uur per week

recruiter van de vacature

Wendy Smit

recruiter van de vacature

Wendy Smit