Docent Duits schooljaar 2018/2019

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9045045

Over de functie

‘Guten Morgen, du kannst jetzt reinkommen!’. Je lesdag begint met het verwelkomen van jouw leerlingen bij de deur. Als de bel gaat zoeken de leerling hun plekje op en sta jij klaargestoomd om alles uit deze les te halen. Nadat jij duidelijk jouw verwachtingen uitspreekt voor de les ga je over tot de inhoud. Vandaag gaan jullie aan de slag met luistervaardigheid! Je hebt een tof bandje gevonden die goed aansluit op de leefwereld van de leerlingen. Tijdens de oefening weet je precies op welke leerlingen je moet, om waar nodig bij te springen.

Na zes lesuren te hebben gewerkt maak jij nog even een praatje met je collega uit de vakgroep. Je hebt gemerkt dat een leerling moeite heeft om bij te blijven. Je vraagt om advies hoe je jouw leerling het beste kan helpen. De collega vertelt hoe hij/zij dat altijd doet. Met nieuwe inspiratie sluit jij voldaan het leslokaal af!

Heb jij altijd al een afwisselende baan willen hebben? Via Maandag® kan je aan de slag bij verschillende scholen. En het goede nieuwe is dat er binnen Maandag® ruimte is voor jou als docent Duits! Op deze manier kan je een heleboel ervaring opdoen, gecombineerd met de zekerheid van het hebben van leuk werk. Ben jij benieuwd naar wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Ik bespreek het graag me je, de koffie staat al klaar!

Functie eisen

Belangrijk om te hebben:

Lesbevoegdheid Duits tweede- of eerstegraads

Passie om te werken met leerlingen in het voortgezet onderwijs

Fijn om te hebben:

(Recente) werk- of stage ervaring binnen deze functie

Beschikbaarheid voor 0,5 tot 1,0 fte

Wat krijg je ervoor terug:

Dienstverband bij Maandag®

Salaris en vakantiedagen conform leraren-cao

Reiskostenvergoeding (€0,19 per kilometer)

Indien gewenst: extra trainingen op de Maandag Academy

Veel werkervaring bij verschillende scholen voor een langere periode

Onbetaalbaar; een team vol leuke Maandag® collega’s

recruiter van de vacature

José van de Kamp

recruiter van de vacature

José van de Kamp