Casemanager Verzuim

  • Category maandag intern
  • Region zuid-holland noord-holland utrecht
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9043812

Over de functie

Maandag® en Whoohoo® zijn volop in beweging en ervaren een enorme groei. Om deze groei verder vorm te geven is uitbreiding gewenst. Wij zoeken een nieuwe collega. En niet zomaar een. Eentje die weet van aanpakken, zijn/haar mannetje staat. Die wij met trots onze Casemanager Verzuim mogen noemen.


Wat ga je doen?

Als Casemanager Verzuim ben je, vanaf dag 1 tot aan maximaal 104 weken, verantwoordelijk voor de verzuimbegeleiding van arbeidsongeschikte professionals en interne medewerkers van Maandag®. Je geeft uitvoering aan het verzuimbeleid volgens het 'Eigen regie model' en vertaalt dit naar concrete acties. Je zorgt voor een correcte verslaglegging conform Wet verbetering poortwachter. Indien werkhervatting niet haalbaar is bereid je de WIA aanvraag voor. Je bent de spil tussen onze sales vestigingen en de arbeidsongeschikte professionals. Op een menselijke manier volg je besluitvaardig het proces. Frequent onderhoud je contacten met externe partijen, zoals Arbodienst, UWV en Arbeidsdeskundigen.

Functie eisen

Wat neem je mee?

Inlevingsvermogen. Service- en oplossingsgerichtheid. Stevige communicatie skills.


Verder breng jij het volgende mee:

• Een post-Hbo diploma, bijvoorbeeld Verzuim- en Re-integratiemanagement of Casemanager;

• Minimaal 2 jaar werkervaring in verzuim- en casemanagement;

• Diepgaande kennis over de Wet verbetering poortwachter;

• Sociale Wetgeving kent voor jou geen geheimen;

• Tijd in je agenda om 40 uur per week te werken.


Wat verder?

Wij zijn de afdeling aan uitbreiden met nieuwe collega’s. Gezamenlijk willen wij hier vorm aan geven. Meteen gaan we een professionaliseringslag slaan. Hierdoor is het van belang dat je proactief bent. Meedenken vind je fijn. Dat geeft je energie. Je begrijpt het: opstropen die mouwen en GAAN!


Wat bieden wij?

Een uitdagende baan binnen een ondernemend bedrijf waar geen dag hetzelfde is. Tot onze arbeidsvoorwaarden behoren; IPhone, Surface, collectieve ziektekostenverzekering, pensioenregeling, bonusregeling, 8% vakantiegeld en een onbeperkt aantal vakantiedagen. Onbeperkt aantal vakantiedagen? Ja! Dat is Maandag®.

Wanneer je niet onderweg bent werk je vanuit het Hoofdkantoor. Nu nog gevestigd in Purmerend (aan het einde van het jaar verhuizen wij naar Amsterdam Sloterdijk).


Over Maandag en Whoohoo

Maandag®. Marktleider in het detacheren van professionals in de publieke sector. Landelijk actief met 21 vestigingen.

Whoohoo®. Actief in engineering, construction, finance, IT, life science, aviation en medical.

10 Vestigingen (en groeiende) in Duitsland, België en Polen.

recruiter van de vacature

Mariske Frieser

recruiter van de vacature

Mariske Frieser