Strategisch Klantadviseur

  • Category maandag intern
  • Region noord-holland flevoland utrecht
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9043810

Over de functie

Maandag® vindt klantbehoeften essentieel. En dat zijn geen loze woorden, daarvoor willen wij ons team uitbreiden. Voor het domein zorg, overheid en onderwijs zoeken wij een landelijke relatiebouwer, een verbinder die écht het verschil maakt, oftewel een Strategisch Klantadviseur.

Wat ga je doen?

In deze rol ben je verantwoordelijk voor onze landelijke klanten. Je onderhandelt en adviseert binnen de domeinen zorg, onderwijs en/of overheid. Dit doe je op tactisch niveau. Kwaliteit wordt gewaarborgd. Op een slimme manier zorg je ervoor dat processen beter, sneller en eenvoudiger worden ingericht. Je monitort het contract beheer en bouwt continu aan langdurige samenwerkingsverbanden. Om dit te realiseren heb je veelvuldig face-to-face contact – Nederland is jouw werkgebied.

Verder:

Jij bent een verbinder, een optimist. Buiten de kaders denken en handelen is waar jij happy van wordt. Je bent een master als het gaat om relatiemanagement. Uiteraard weet je als geen ander hoe te adviseren en alles te regelen.

Functie eisen

Wat neem je mee?

Karakter. Energie. Deskundigheid. Overtuigingskracht.

Daarnaast beschik je over:

• Intelligentie op hbo niveau;

• Minimaal 3 jaar ervaring binnen de zorg, overheid en/of onderwijs in een rol als bijvoorbeeld Adviseur of Relatiebeheerder.

• Reislust; je vertrekt vanuit Amsterdam maar je werkt door heel Nederland en

• Tijd in je agenda om minimaal 32 uur tot 40 uur per week te werken.

Tot onze arbeidsvoorwaarden behoren; IPhone, Surface, leaseauto, collectieve ziektekostenverzekering, pensioenregeling, bonusregeling, 8% vakantiegeld en een onbeperkt aantal vakantiedagen. Onbeperkt aantal vakantiedagen? Ja! Dat is Maandag®.

Over Maandag en Whoohoo

Maandag®. Marktleider in het detacheren van professionals in de publieke sector. Landelijk actief met 21 vestigingen.

Whoohoo®. Actief in engineering, construction, finance, IT, life science, aviation en medical.

10 Vestigingen (en groeiende) in Duitsland, België en Polen.

recruiter van de vacature

Mariske Frieser

recruiter van de vacature

Mariske Frieser