Functioneel Tester

  • Category maandag intern
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9043805

Over de functie

Wij zijn een platte, bevlogen organisatie. Start up mentaliteit, maar ervaren. Waarin wij veel tijd en moeite steken in het opleiden van onze eigen winnaars. Het vinden van enorm energieke mensen heeft nu onze hoogste prioriteit. Mensen die we daarna zelf verder ontwikkelen. Eerst wie, dan wat. Om ervoor te zorgen dat onze mensen goed kunnen werken zorgen wij voor de juiste hard- en software. Maar voordat we deze gebruiken laten we dit testen. En niet zomaar, maar door onze Testers.

Vanwege de groei zoeken wij een nieuwe collega. Een echte bug hunter. Een Functioneel Tester.

Wat ga je doen?

Je bent onderdeel van de afdeling ICT Development van Maandag, bestaande uit ontwikkelaars, testers en business analisten. Met als primaire missie; zorgen dat alle software wijzigingen getest worden. Hoe deze wijzigingen ontstaan? Vanuit de wensen uit de business (jouw Maandag collega’s), maar ook door veranderende wet- en regelgeving. En welke software dan? Voornamelijk Salesforce. Maar daarnaast werken wij met diverse andere systemen die ook getest moeten worden.

Je bent een ervaren tester binnen een scrum-omgeving en het is voor jou gesneden koek om je testactiviteiten in lijn te brengen en een user story op te stellen die de wens beschrijft. Jij zorgt voor de kwaliteit van het gehele testproces. In sprints van twee weken zorg je ervoor dat er een duidelijk resultaat staat zodat anderen verder kunnen.

Je bent een belangrijke schakel voor onze business analisten en developers. Samen met hen bereid je test-scenario’s voor. Je brengt resultaten in kaart en zorgt na afloop voor een inzichtelijk testrapportage. Je zult verschillende test projecten naast elkaar hebben. Maar jij zorgt er zonder moeite voor dat alle ballen in de lucht blijven en - waar nodig door in spagaat te liggen - opgevangen worden.

Jouw werkveld raak de hele organisatie, waardoor je regelmatig contact hebt met diverse stakeholders.

Functie eisen

Wat neem je mee?

Eigen boterhammen, karakter, humor en focus.

En verder

• Heb je een afgeronde relevante hbo-ict opleiding;

• Beschik je over minimaal drie jaar ervaring als functioneel tester;

• Heb je kennis van Salesforce;

• Zou het mooi zijn als je ervaring hebt met JIRA;

• Ben je communicatief sterk, je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Wij bieden

Een leuke functie binnen een tof team, veel verantwoordelijkheid, maandelijks een fijn salaris. Ook voor je oude dag wordt gezorgd.

Standplaats: Purmerend - aan het einde van dit jaar verhuizen wij naar Amsterdam Sloterdijk.

Over ons

Maandag® en Whoohoo®, twee bijzondere merken, volop in beweging. Menselijk, persoonlijk en flexibel. Strakke organisatie, decentrale aansturing. Grote ambities, lef en verrassend.

Maandag® is in Nederland actief met 21 vestigingen. Helpt personele vraagstukken op te lossen in de publieke sector binnen zorg, onderwijs, woningcorporaties en overheid. Snel en professioneel.

Whoohoo® groeit met al 10 vestigingen in Duitsland, België en Polen rap. Actief in engineering, construction, finance, IT, life science, aviation en medical.

recruiter van de vacature

Patricia van Deursen

recruiter van de vacature

Patricia van Deursen