Specialist Bodeminformatie

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region limburg
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9043777

Over de functie

Om jezelf 'specialist' te mogen noemen, moet je ervaring hebben met hetgeen wat je doet. In dit geval is dat alles omtrent bodeminformatie.

De termen - ernst, urgent, spoed en nieuw geval - uit Wbb-beschikkingen kunnen toewijzen...? 'JA, bekend!'. Kunnen werken met de systemen Docman en iBis..? 'Pfff, natuurlijk!'. Het lezen van bodemdossiers, hier relevante besluiten/plannen/rapporten uithalen en deze correct verwerken...? 'Ja, dat doe ik dagelijks!'


Nou, volgens mij hebben we een match. Dat zijn namelijk de hoofdtaken van deze functie.


Functie eisen

Voor deze functie zijn vanuit de opdrachtgever een tal van eisen opgesteld:

  • Je bent in staat een motivatie te schrijven waarbij je inspiratie geput hebt uit je ervaring met schrijven van Wbb beschikkingen, beoordelen van BUS-meldingen, ervaring in project WKPB, het Focus project of andere soortgelijke werkervaring.
  • In de afgelopen 5 jaar heb je minimaal 1 jaar ervaring met beoordelen van BUS-meldingen of het schrijven van Wbb beschikkingen binnen de overheid.
  • Je hebt minimaal een half jaar werkervaring met het programma Squit Ibis.


Over het bedrijf

Voor de looptijd van deze functie mag jij jezelf medewerker van Maandag® noemen, je word namelijk via ons gedetacheerd. Maar wie zijn wij eigenlijk?

De mensen van Maandag® beschikken over diverse eigenschappen. Werklust met een flinke scheut optimisme. Een shotje gezonde kritiek om de zaak scherp te houden. En, een tikkie verrassend wellicht, een paar druppels zelfspot om het af te maken. Wat af te maken? Het werk natuurlijk!


recruiter van de vacature

Koen Bezemer

recruiter van de vacature

Koen Bezemer