Vergunningverlener Ruimtelijke Ordening

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region limburg
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9043755

Over de functie

In verband met de toegenomen aanvragen omgevingsvergunning voor het afwijken van het bestemmingsplan, is een gemeente in midden-Limburg op zoek naar de tijdelijke inzet van een extra kracht. Aan Maandag de taak om met grof geschut voor de dag te komen. Precies, met JOU!

Geen ruimte en tijd om rustig warm te draaien. Nee ik zoek geen diesel, wel een getunede muscle car.


In volle vaart pak je (principe-)aanvragen omgevingsvergunning binnen- en buitenplanse afwijkingen en kruimelgevallen op. Je behandelt ook de zienswijzen, bezwaren en beroep op dit gebied. Jouw werkwijze typeert zich als doeltreffend, geordend en integraal. Zo registreer je bijvoorbeeld alles correct in het vergunningsysteem.

Natuurlijk komen er in dit proces vragen, van zowel interne als externe betrokkenen. Maar voor jou is dit geen probleem, als expert van bestemmingsplannen en planologische ontheffingen.

De gemeente die je gaat ontlasten, bestaat uit een groot agrarisch gebied. Affiniteit en ervaring met de bijkomende problematieken en initiatieven in het buitengebied moet dan ook aanwezig zijn!Functie eisen

Nee, dit is geen routine klus. Daarom verwachten wij van jou:

  • Aantoonbare werkervaring binnen de ruimtelijke ordening. Deze ervaring moet minimaal 3 jaar zijn, opgedaan in de afgelopen 5 jaar.
  • Een afgeronde HBO opleiding, met Omgevingsrecht als onderdeel daarvan.
  • Ervaring en affiniteit met het buitengebied.

Over het bedrijf

Voor de looptijd van deze functie mag jij jezelf medewerker van Maandag® noemen, je word namelijk via ons gedetacheerd. Maar wie zijn wij eigenlijk?

De mensen van Maandag® beschikken over diverse eigenschappen. Werklust met een flinke scheut optimisme. Een shotje gezonde kritiek om de zaak scherp te houden. En, een tikkie verrassend wellicht, een paar druppels zelfspot om het af te maken. Wat af te maken? Het werk natuurlijk!


recruiter van de vacature

Koen Bezemer

recruiter van de vacature

Koen Bezemer