Scrummaster

  • Category ict
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9040025

Over de functie

Voor een organisatie in de regio Zwolle zoek ik een ervaren Scrum Master die het als doel heeft om het huidige Scrumteam optimaal te laten functioneren. Daarbij begeleid en coach je het team waardoor het maximaal productief kan zijn en daarnaast producten met een hoge kwaliteit oplevert.


Voor onze opdrachtgever werk je aan mobiele apps. Deze apps hebben als functie dat ze ondersteuning bieden aan het primaire proces. Doel is om die mensen te faciliteren met de juiste informatie op het juiste moment op welke plaats dan ook via mobiele devices.

Als Scrum Master van 1 van de teams ben je verantwoordelijk voor de organisatie van, en het proces rondom de ontwikkeltrajecten. Je organiseert en faciliteert de dagelijkse stand-up meetings, demo’s, refinementsessies en retrospectives. Je bent daarnaast voortdurend bezig met het verbeteren van het proces, zowel in snelheid als in kwaliteit. Je werkt graag in een team, geeft hier ook graag leiding/coaching aan en je ruimt alle obstakels uit de weg die jouw team tegenkomt op weg naar het opleveringsmoment.

Functie eisen

·       Je bent Certified Scrummaster

·       Minimaal 3 jaar hands-on ervaring als Scrum Master

·       Minimaal 1 jaar werkervaring met continuous delivery

·       36 uur per week beschikbaar per november 2017

recruiter van de vacature

Dennis Schotanus

recruiter van de vacature

Dennis Schotanus