Woonconsulent

  • Category woningcorporaties
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau mbo hbo wo
  • remoteId 2682

Over de functie

Voor opdrachtgevers in Noord - Brabant is Maandag® op zoek naar een woonsconsulent binnen de woningcorporatie sector. Je kenmerkt jezelf door je innovatieve aanpak.

Binnen de functie van woonsconsulent ben je vastberaden je in te zetten voor de aanpak van overlastsituaties, woonfraude, buurt en wijkbeheer en bevordering van participatie van bewoners. Tevens houdt je je bezig met het bevorderen van de leefbaarheid in de wijken. Jij als professional voelt goed aan hoe je de brugfunctie kunt vervullen tussen de organisatie en de bewoners van een wijk. Je kan goed levelen met verschillende type mensen en weet het vertrouwen van hen te winnen waardoor je ze kan aanzetten tot participatie maar ook draagvlak kan creeëren voor vernieuwingen in de wijk.

Maandag® Breda is hard op zoek naar een woonsconsulent die sterk in zijn schoenen staat door de eerdere ervaringen binnen het werkveld. Daarnaast verwachten we dat jij net dat stapje extra zet als het gaat om signaleren van trends binnen de doelgroep waar de corporatie zich op richt. Je bent communicatief vaardig en door je opgedane werkervaring zelfstandig opererend. Doordat jij houdt van verandering en je snel kan aanpassen krijg je veel energie te beginnen aan een nieuwe Maandag®

Functie eisen

  • Beschikbaar voor 24 - 36 uur
  • Werkervaring opgedaan binnen de corporatiesector
  • In het bezit van rijbewijs B

Wat geven wij jou daarvoor terug?

Maandag® biedt je een salaris conform cao Woondiensten en maakt het leasen van een auto uit eigen wagenpark bespreekbaar. Bij ons krijg je een contract voor vast of bepaalde tijd dienstverband, op deze manier heb jij toch die zekerheid die je zoekt in je baan. We organiseren daarnaast cursussen op de Maandag® Academy zodat je je verder kunt ontwikkelen op de gebieden waar jouw interesses liggen. Tijdens deze cursussen leer je andere professionals kennen die ook houden van de dynamiek van Maandag®. Daar houdt het echter niet op. Vanaf het moment dat je opdracht start zal je begeleidt worden door je contactpersoon die samen met jou zal kijken hoe je het beste uit jezelf kan halen. Jouw contactpersoon kan tevens fungeren als sparring-partner of coach als je tegen bepaalde zaken aanloopt.

recruiter van de vacature

Dominique Jansen

recruiter van de vacature

Dominique Jansen