Financieel adviseur

  • Category financieel
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau wo hbo
  • remoteId 9031735

Over de functie

Voor verschillende gemeenten in Noord Brabant en Noord Limburg zijn wij op zoek naar financieel adviseurs, zo wel junior, medior als senior adviseurs. Als financieel adviseur adviseer je over financiële vraagstukken en signaleer je financiële risico's. Je adviseert en begeleidt het management bij de voorbereiding op, en samenstelling van de begroting, jaarrekening, perspectiefnota, bestuursrapportages en de managementrapportages.

We zoeken een financieel adviseur die zich graag zou willen ontwikkelen binnen het vak, of een financieel adviseur die al helemaal wegwijs is binnen het vak maar toe is aan een nieuwe omgeving. Je bent leergierig, nieuwsgierig, je houdt van doorpakken en kunt goed met collega’s, managers en bestuurders overweg. Daarnaast beschik je over een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen. Je weet ingewikkelde zaken simpel uit te leggen. Je kunt zelfstandig werken maar vindt het ook fijn om samen te werken. Je hebt een financiële opleiding op tenminste HBO niveau. Als je al eens eerder gewerkt hebt voor de gemeentelijke overheid is dat een pré.

Functie eisen

• beschikt minimaal over een afgeronde financiële opleiding op hbo-niveau;

• Bij voorkeur heb je enige jaren werkervaring bij een overheidsorganisatie, waarbij kennis van gemeentefinanciën en BBV een pré is;

• Ook kennis van de ontwikkelingen binnen het sociaal domein is een pré;

• Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;

• Je bent in staat op alle niveaus in de organisatie gevraagd en ongevraagd advies te geven en dit met overtuigingskracht te verwoorden;

We hebben je natuurlijk ook wat te bieden. Je mag een marktconform salaris verwachten, afhankelijk van ervaring en opleiding, op basis van de CAR-UWO. Je ontvangt een netto reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer. Daarnaast hebben we goede secundaire arbeidsvoorwaarden en bestaat een vast dienstverband tot de mogelijkheden.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, naar de volgende stap in je carrière? Ben jij de financieel adviseur die wij zoeken en durf je het aan om te reageren? Neem dan meteen contact op, dan bespreken we de vele mogelijkheden!

recruiter van de vacature

Nick Bronkhorst

recruiter van de vacature

Nick Bronkhorst