Senior Verpleegkundige team Dubbel Diagnose

  • Category zorg-ggz
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9032250

Over de functie

Eerst de mens, dan de cliënt. Met topreferente zorg wilt team Dubbele Diagnose het kwaliteitsniveau van haar zorg verhogen en zich op een bepaald specialisme onderscheiden.

De zorginstelling in Breda is een samenwerkingsverband van twee organisaties. Zij heeft als doel om patiënten te behandelen en te begeleiden. De zorginstelling wilt haar cliënten van adequate zorg voorzien in een breed zorgaanbod. Dat betekend dat zij voorzieningen hebben voor een klinische behandeling, een deeltijdbehandeling en een ambulant team , dat naast casemanagement ook Assertive Community Treatment aanbiedt.

Onze opdrachtgever is transparant over wat zij wel en niet kunnen. Zo weet de cliënt ook wat hij zelf moet doen. Als de cliënt daar toestemming voor geeft, worden familie en verwijzer nauw bij de behandeling betrokken en over het behandeltraject geïnformeerd. Zij kunnen immers een grote rol spelen bij herstel of het vinden van stabiliteit.

Voor het gespecialiseerde team (ambulant en ACT) in Breda zoeken wij een Senior Verpleegkundige voor 32 uur per week.

Hoe ziet het team eruit?

Het gespecialiseerde team bestaat uit mensen die veranderbereidheid aan de dag leggen omdat zij bij een organisatie werken die in beweging is. Zij durven het daarom anders te doen en zijn daarbij creatief en ondernemend. De functie van Senior Verpleegkundige is een job met eigen verantwoordelijkheid en ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling in een plezierige werkomgeving, gebaseerd op samenwerken in vertrouwen.

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

• Je draagt bij aan de behandeling van cliënten met complexe verslavingsproblemen en complexe psychiatrische problematiek

• Je draagt als dossierhouder zorg voor de uitvoering van het behandelplan van de individuele cliënt

• Je maakt deel uit van een multidisciplinair team

• Je evalueert en rapporteert over de voortgang en de resultaten

• Je draagt mede zorg voor het aanbod van het transmurale behandelprogramma

Startdatum:1 mei 2018

Vaste aanstelling

Standplaats: Breda

Functie eisen

Wij vragen als Senior Verpleegkundige:

• Een HBO V diploma en affiniteit met de doelgroep

• Relevante werkervaring

• Je vindt het leuk om out-reachend te werken

• Je bent een echte teamplayer

• Je bent in staat om zelfstandig beslissingen te nemen

Wij bieden

Maandag® biedt jou de gelegenheid om je expertise bij diverse organisatie in te zetten en uit te breiden. Daar wordt de zorgbranche blij en beter van, maar jij ook! Bij Maandag® koppel je dus de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken! Daarnaast ontvang je een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring (conform de salarisschalen CAO GGZ). Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten over deze opdracht? Of heb je algemene vragen over de mogelijkheden bij de grootste detacheerder in de publieke sector? Ik vertel je er graag meer over!

Jij zorgt graag voor mensen, wij zorgen graag voor jou.

recruiter van de vacature

Nicolette Kommers

recruiter van de vacature

Nicolette Kommers