HBO Verpleegkundige

  • Category zorg-vvt
  • Region zeeland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9032178

Over de functie

Zit jij in de afrondende fase van de HBO opleiding Verpleegkunde of heb jij jouw diploma al op zak? Bij Maandag® bieden we je vele mogelijkheden op verschillende gebieden. Maandag® beschikt over een groot netwerk binnen de ouderenzorg, gehandicaptenzorg, thuiszorg, ziekenhuizen en ook binnen de geestelijke gezondheidszorg. Jij als professional maakt de keuze waar jouw hart ligt, wij gaan aan de slag om een geschikte plaats voor je te vinden.

Met jou frisse blik versterk je ons zorgteam en met je kritische blik ben je in staat de zorgkwaliteit te verbeteren. Als HBO verpleegkundige ben je in staat niet alleen jezelf te ontwikkelen maar breng je ook de afdeling waar je werkt naar een hoger niveau. Je bent iemand die een band weet op te bouwen met de cliënten en daardoor de optimale zorg verleent.

Als HBO verpleegkundige is er bij Maandag® de mogelijkheid om met een vast contract te beginnen aan een nieuwe uitdaging. Bij ons staan jouw competenties en ambities centraal.

Functie eisen

• Je beschikt over een HBO diploma verpleegkunde (niveau 5)

• Een flexibele instelling

• Ervaring in de zorg is een pré

Wij bieden

Maandag® biedt jou een marktconform salaris conform de CAO die past bij jouw werkgebied en is gebaseerd op je ervaring en opleiding. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van € 0,19 per kilometer. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Heb jij interesse om een keertje, onder het genot van een bakje koffie, samen jouw mogelijkheden in kaart te brengen? Stuur dan je CV naar arjan.hamelink@maandag.nl of bel naar +31 6 82 47 42 17, dan kunnen we samen een afspraak inplannen.

recruiter van de vacature

Arjan Hamelink

recruiter van de vacature

Arjan Hamelink