Verpleegkundig Specialist GGZ

  • Category zorg-ggz
  • Region zeeland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9032168

Over de functie

Als Verpleegkundig Specialist GGZ lever je verpleegkundige behandeling en begeleiding aan cliënten met verschillende (GGZ) problematieken en heb je een regie rol binnen de hulpverlening. Je gaat behandeling geven aan (groepen) cliënten, waarbij in het algemeen sprake is van meervoudige problematieken en beperkingen op meerdere levensgebieden. Je hebt een unieke positie ten opzichte van het team en collega-behandelaren waarmee je intensief samenwerkt. Je neemt namelijk bepaalde behandeltaken van artsen over en je bent tevens regiebehandelaar. Je gaat werken binnen zowel de basis- als de specialistische zorg.

Functie eisen

• Je beschikt over een afgeronde relevante beroepsopleiding

• Je hebt een BIG-registratie als Verpleegkundig Specialist

• In het bezit van een rijbewijs B

Wij bieden

Maandag® biedt jou de gelegenheid om je expertise bij diverse organisatie in te zetten en uit te breiden. Daar wordt de zorgbranche blij en beter van, maar jij ook! Bij Maandag® koppel je dus de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken. Je ontvangt een salaris conform het CAO die past bij jouw werkgebied. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Wij vergoeden alle reiskosten op basis van € 0,19 per kilometer. Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Heb jij interesse om een keertje onder het genot van een bakje koffie samen jouw mogelijkheden in kaart te brengen? Stuur dan je CV naar arjan.hamelink@maandag.nl of bel naar +31 6 82 47 42 17, dan kunnen we samen een afspraak inplannen.

recruiter van de vacature

Arjan Hamelink

recruiter van de vacature

Arjan Hamelink