Verzorgende IG per direct

  • Category zorg-vvt
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9032129

Over de functie

Wij zoeken per direct een Verzorgende IG voor een zorginstelling in Den Bosch voor de nachtdiensten. Het betreft een tijdelijke vacature t/m augustus.

Je komt voornamelijk te werken in de thuiszorg en komt in aanraking met meerdere doelgroepen zoals o.a. PG en Somatiek. Tijdens de nachtdienst ben je naast je 2 vaste cliënten ook oproepbaar en stelt de zorginstelling een dienstauto voor je beschikbaar.

Geef jij als Verzorgende IG de cliënten de zorg en aandacht die zij verdienen en signaleer je tijdig veranderingen in de gezondheidssituatie? Dan zijn wij bij Maandag® op zoek naar jou!

Wie ben jij als Verzorgende IG?

Je geeft de cliënten als Verzorgende IG de zorg en aandacht die zij verdienen. Zorg is jouw passie en deze passie is jouw drijfveer. Flexibiliteit, snel schakelen wanneer nodig en daarmee durven kiezen, een kritische blik op de ontwikkelingen binnen de organisatie maken jou tot een ijzersterkte, tevens gepassioneerde en gedreven verzorger.

Functie eisen

• een afgeronde MBO opleiding voor Verzorgende IG niveau 3

• affiniteit met de doelgroep

• een BIG registratie

Wij bieden een marktconform salaris conform de VVT CAO. Wij vergoede alle zakelijke reiskosten op basis van 0,19 per kilometer. Samen met Maandag® Academey werk je aan je persoonlijke ontwikkelingen en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de functie of over de mogelijkheden van detacheren via Maandag®?

Voor meer informatie of interesse neem dan direct contact met ons op!

recruiter van de vacature

Dominique van Ierssel

recruiter van de vacature

Dominique van Ierssel