GZ Psycholoog afdeling Woonbegeleiding

  • Category zorg-ggz
  • Region gelderland
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9031806

Over de functie

Voor onze opdrachtgever in de regio Doetinchem zijn wij op korte termijn op zoek naar een GZ-psycholoog (m/v) voor minimaal 18 uur per week voor de afdeling Woonbegeleiding.

De autisme deskundigen van onze woonbegeleiding, gespecialiseerd in autisme, bieden zorg op maat aan de cliënt (jongeren en jongvolwassenen) binnen zijn of haar leefomgeving middels de methodiek Geef me de 5. Zij betrekken ouders en anderen in het netwerk van de cliënt zoals zijn thuis, vrije tijd, school / werk en sociale leven. Middels coaching van deze medewerkers en videoanalyse coördineer en bewaak je samen met de manager woonbegeleiding de processen. Je bespreekt de caseload en casuïstiek met de medewerkers en monitort en stelt waar nodig de trajecten van de cliënten bij. Op verzoek neem je actief deel in de behandeling. Samen met de manager woonbegeleiding stuur je de medewerkers binnen het team aan en begeleidt hen in hun persoonlijke ontwikkeling. Je vervult de rol van praktijkopleider in het opleidingstraject tot GZ-Psycholoog van de manager woonbegeleiding.

Je durft de gebaande paden te verlaten en onderdeel te worden van een inspirerende werkomgeving. Je maakt je de Geef me de 5 methodiek geheel eigen. Je bent communicatief vaardig en beschikt over leidinggevende capaciteiten en je draagt je steentje bij aan een gezonde bedrijfsvoering. Met jouw kwaliteiten pas je bij onze kernwaarden: toewijding, gedrevenheid, respect, innovatie en doelmatigheid. Ruime ervaring met gezinnen en kinderen met ASS is een pré.

Functie eisen

Een academische opleiding psychologie of orthopedagogiek met diagnostische bevoegdheid, uitgebreid met de postmaster opleiding GZ-psycholoog met een BIG-registratie van minimaal 5 jaar zijn voor deze functie een eis.

recruiter van de vacature

Jurgen Barentsen

recruiter van de vacature

Jurgen Barentsen