Revalidatieverpleegkundige

  • Category zorg-ziekenhuizen
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9031807

Over de functie

De verwerking van de ernstige gevolgen van een aandoening, handicap of trauma kosten veel tijd en energie. Als revalidatieverpleegkundige ben jij in het revalidatieproces de steun en toeverlaat van de patiënt en zijn of haar naasten. Vind jij het bijzonder om een grote bijdrage te mogen leveren aan iemands lichamelijke en geestelijke revalidatie? Dan is dit écht iets voor jou!

Het mooie aan een revalidatieproces is dat jij als revalidatieverpleegkundige de patiënt en zijn of haar naasten van dichtbij ondersteunt in het lichamelijke en mentale proces. Je bereidt de patiënt voor op hernieuwde participatie in het sociale leven. Dat gaat écht niet altijd zonder slag of stoot. Je bent je bewust van de impact die een gebeurtenis, trauma of chronische handicap kan hebben op het sociale leven en het gedrag van de patiënt. Hier ga je zorgvuldig en tactvol mee om. Elke vooruitgang is er één. Je geniet dan ook van de kleine stappen die een patiënt maakt in het revalidatieproces. Dat vind je mooi!

Hoe je tijd bij Maandag® eruit kan zien…

Yes! Je hebt je dienstverband getekend en start met je eerste project als revalidatieverpleegkundige! Je gaat aan de slag bij een zorginstelling waar ze zowel intramuraal als extramuraal werken. De eerste maanden ben je met name intramuraal bezig, maar een aantal van je patiënten mogen na verloop van tijd naar huis voor het verdere revalidatieproces. Je ondersteunt hen en de familie hier zorgvuldig in. Na een half jaar werkzaam te zijn geweest binnen de zorginstelling, is het tijd om naar een ander project te gaan. Je hebt een belangrijke bijdrage geleverd aan verschillende revalidatieprocessen en hebt zin om jouw expertise ergens anders in te zetten!

Je volgende project is in een klinisch ziekenhuis en hier ondersteun je met name patiënten die door een ongeval blijvend letsel hebben opgelopen. Ontzettend interessant en een complexe zorgvraag door de grote mentale impact. Psychosociaal ondersteun je de patiënten zoveel je kunt en je beoordeelt waarin de revalidant zelf kan participeren. Zelfmanagement wordt namelijk steeds belangrijker en je probeert ze hierin los te laten. Dit lukt je aardig en je ziet grote vooruitgang bij de revalidanten! Dat geeft je nieuwe energie voor een nieuw project. Wat een dankbaar werk!

Functie eisen

• Je hebt je diploma als HBO-verpleegkundige op zak

• Multipathologie is voor jou een uitdaging

• Je kunt goed omgaan met de technologische ontwikkelingen in de revalidatiezorg

• Een functie als revalidatieverpleegkundige lijkt jou een ontzettend dankbaar beroep

• Voor de patiënt ben je een waardevolle steunpilaar

Wat biedt Maandag® jou?

• Salaris op basis van CAO ziekenhuizen zoals die nu luidt. Inschaling gebeurt op basis van opleiding en ervaring

• Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen

• Reiskostenvergoeding op basis van €0,19 per kilometer

• Gedurende je opdracht word je begeleid door je accountmanager en recruiter

Het aantal uren, de standplaats en de startdatum zijn in overleg. Interesse in een vrijblijvende kennismaking? Neem dan contact op met Nicolette Kommers via 06 30877292!

recruiter van de vacature

Tarik Amri-Karkri

recruiter van de vacature

Tarik Amri-Karkri