Specialist geluid

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region gelderland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9031692

Over de functie

Mankeert er niks aan jouw gehoor en meng jij je in het team van specialisten geluid?

Voor het team specialisten voor een van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een specialist geluid!

Als specialist geluid werk in een klein team van geluidspecialisten waarin de taken en specialisaties onderling worden verdeeld. Je beoordeelt akoestische onderzoeken. Je adviseert over geluid in het kader van ruimtelijke plannen en in relatie tot Wabo vergunningen (milieu en bouwen).

Je gaat aan de slag met industrielawaai, weg- en railverkeerslawaai en hogere grenswaarden en het beheren van geluidzones.

De omvang van de functie varieert, afhankelijk of je ook inzetbaar bent voor het uitvoeren van geluidmetingen. Tenslotte word je in voorkomende gevallen ingezet bij het opstellen van geluid (beleids-) plannen.

Functie eisen

De ideale kandidaat heeft ervaring in het werkveld en ziet in deze functie een mooie kans om zich verder te ontwikkelen als professional in de breedte van het werkveld (beleid, advies, meten) en door te groeien.

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau. Daarnaast heb je aantoonbare kennis en een opleiding op het gebied van geluid en beschik je over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

Je voldoet aan de KC 2.1 op het deskundigheidsgebied geluid.

Tot slot ben je flexibel, initiatiefrijk, nauwkeurig en beschik je over een goed probleem-analytisch vermogen, waarbij je in staat bent om mee te denken met en je te verplaatsen in de klant.

recruiter van de vacature

Tessa Smit

recruiter van de vacature

Tessa Smit