Verpleegkundige Gerontologie Geriatrie

  • Category zorg-vvt
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9031541

Over de functie

De toename van (kwetsbare) ouderen vraagt om specifieke deskundigheid op het gebied van zorg en welzijn. Jij bent als Verpleegkundige Gerontologie Geriatrie de aangewezen persoon hiervoor. De complexiteit die dit met zich meebrengt doet een specifiek beroep op de hulpverlener waarbij naast klinische zorg vooral ook welzijn en zingeving een belangrijke rol spelen. Deze ontwikkeling biedt kansen en vraagt om een afweging of de verpleegkundige over de juiste competenties bezit om hieraan een bijdrage te leveren. Verbeter je mogelijkheden om als hulpverlener ouderen die zorg te bieden waar ze recht op hebben.

Je vindt het als Verpleegkundige Gerontologie Geriatrie een uitdaging om de complexe zorgvragen van de ouderen waaronder de Geriatrische Reuzen in kaart te brengen en af te stemmen met de oudere zelf, zijn/haar mantelzorger(s) en bespreekbaar te maken in een multidisciplinaire setting. De verwevenheid van lichamelijke- en psychosociale problemen in combinatie met effecten op het dagelijks functioneren vraagt een aparte deskundigheid. Een deskundigheid die jij als Verpleegkundige Gerontologie Geriatrie bezit!

Werken als Verpleegkundige Gerontologie Geriatrie via Maandag®?

Wij bij Maandag® bieden jou de gelegenheid om je expertise bij diverse organisatie in te zetten en uit te breiden. Zo werk je de ene keer tijdens vakantieperiodes of andere pieken en de andere keer help je mee bij het opstarten van een nieuwe locatie.

Herken jij jezelf als Verpleegkundige Gerontologie Geriatrie in de volgende uitgangspunten?

Versterkt de zelf- en samenredzaamheid van de ouder wordende burger en diens sociale omgeving.

Versterkt het zelfmanagementvermogen van de oudere en zet zo nodig technologie in.

Dan ben jij de geschikte persoon voor deze functie bij Maandag®!

Functie eisen

ۥ Je hebt een bacheloropleiding Verpleegkunde, een mbo-opleiding verpleegkunde (niveau 4) of een inserviceopleiding afgerond

• Je staat BIG geregistreerd

• Je kunt opdrachten uitvoeren in de ouderenzorg

In overleg zijn startdatum en de uren te bespreken.

We zoeken verpleegkundigen gerontologie geriatrie voor Midden-Brabant en Oost-Brabant.

Wij bieden een marktconform salaris conform de VVT CAO. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Samen met Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkelingen en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.

recruiter van de vacature

Dominique van Ierssel

recruiter van de vacature

Dominique van Ierssel