Wijkbeheerder

  • Category woningcorporaties
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9031475

Over de functie

Beheer jij de wijk of beheert de wijk jou? Wanneer jij de wijk beheert, kom ik graag met jou in contact!

De leefbaarheid in de wijk verbeteren is iets waar jij graag aan bijdraagt, daarvoor zorg je dat de wijk schoon en veilig blijft. Om dit te realiseren heb jij goede contacten met de bewoners en andere betrokken partijen, je organiseert samen met hen bijeenkomsten en activiteiten om de leefbaarheid van de wijk te verbeteren.

Stevig in je schoenen? In jouw schoenen zit beton, niet omver te blazen! Je bent eerste aanspreekpunt voor de bewoners en weet hier op de juiste manier mee om te gaan. Klachten en vragen van bewoners probeer jij altijd zo snel en goed mogelijk op te lossen. Wanneer jij dit niet kan, verbind je hen met de juiste personen. Toezicht houden op de complexen is iets waar je je dagelijks mee bezig houdt en spreekt de bewoners aan op ongewenst gedrag.

Ga jij de wijk beheren? Solliciteer dan nu!

Functie eisen

Functie-eisen:

• Communicatief en sociaal sterk

• Minimaal twee jaar werkervaring binnen soortgelijke functie bij een woningcorporatie - Dit is een harde eis

• Snel kunnen schakelen

Voor wat, hoort wat natuurlijk!

Maandag® biedt je een salaris conform cao Woondiensten en maakt het leasen van een auto uit eigen wagenpark bespreekbaar. We organiseren daarnaast ook cursussen op de Maandag® Academy om up to date te blijven en verwelkomen je graag de eerste maandag van de maand tijdens onze Welkom bij Maandag® bijeenkomst. Je leert andere professionals kennen die starten en de interne collega’s van de vestiging. Daar houdt het echter niet op. Vanaf het moment dat je opdracht start komt de accountmanager regelmatig langs om bij te praten. Weet ons tussendoor ook te vinden als sparringpartner! Verder behoort een vast dienstverband zeker tot de mogelijkheden!

recruiter van de vacature

Cindy Meijne

recruiter van de vacature

Cindy Meijne