Technisch Administratief Medewerker

  • Category woningcorporaties
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo mbo
  • remoteId 9031466

Over de functie

Kapot keukenkastje, een raam die niet goed sluit.. Je weet hoeveel tijd dit in beslag neemt en dat één van jouw collega’s die in de buurt is, dit op kan pakken. Je stuurt hem/haar er direct op af!

Als Technisch Administratief Medewerker zorg jij voor de juiste dienstverlening met betrekking tot reparatieverzoeken van bewoners. Je zorgt dat deze verzoeken worden verwerkt in het systeem en plant jouw collega’s hierop in. De reparatieverzoeken komen telefonisch of per mail binnen, daarvoor beschik jij over de juiste communicatieve vaardigheden. Daarbij heb jij een kritische blik op het gebied van planning en je denkt graag mee over procesverbetering. Snel schakelen zit jou in het bloed, kortom jij bent de technisch administratief medewerker die elke organisatie zou willen hebben.

Ik kom graag met je in contact!

Functie eisen

Wat zijn de functie-eisen voor een Technisch Administratief Medewerker?

• Affiniteit met technische administratie

• Minimaal twee jaar werkervaring binnen een gelijke functie bij een woningcorporatie

• Klant- en resultaatgericht

Voor wat, hoort wat natuurlijk!

Maandag® biedt je een salaris conform cao Woondiensten en maakt het leasen van een auto uit eigen wagenpark bespreekbaar. We organiseren daarnaast ook cursussen op de Maandag® Academy om up to date te blijven en verwelkomen je graag de eerste maandag van de maand tijdens onze Welkom bij Maandag® bijeenkomst. Je leert andere professionals kennen die starten en de interne collega’s van de vestiging. Daar houdt het echter niet op. Vanaf het moment dat je opdracht start komt de accountmanager regelmatig langs om bij te praten. Weet ons tussendoor ook te vinden als sparringpartner! Verder behoort een vast dienstverband zeker tot de mogelijkheden!

recruiter van de vacature

Cindy Meijne

recruiter van de vacature

Cindy Meijne