HBO Verpleegkundige

  • Category zorg-vvt
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9031394

Over de functie

Als HBO Verpleegkundige sta je stevig in je schoenen en kun je omgaan met mensen die pijn hebben, of verward zijn en geen grip meer hebben op de realiteit, of ongeneeslijk ziek zijn. Het is belangrijk dat je vakkundig en betrouwbaar bent. Verpleegkunde is een afwisselend en dynamisch beroep. Een beroep dat bij je past als je iemand bent die graag voor mensen zorgt, verantwoordelijkheid durft te nemen en het prettig vindt om samen te werken.

Waarom als HBO Verpleegkundige aan de slag bij Maandag®?

Je bent iemand die in staat is om met een kritische blik de zorgkwaliteit optimaal te verbeteren. Een vakkundig en betrouwbaar persoon, je bent energiek en een frisse wind binnen je nieuwe werkplek.

Daarnaast ben je ook iemand die snel schakelt, initiatief neemt en waar nodig niet bang is om knopen door te hakken en beslissingen te nemen in acute situaties.

Maandag® biedt jou als HBO Verpleegkundige de gelegenheid om je expertise bij diverse organisatie in te zetten vanuit een vast dienstverband. Daar wordt de zorgbranche blij en beter van en jij natuurlijk ook! Zo werk je de ene keer ter vervanging van een zwangerschapsverlof en daarna om team tijdens een drukkere periode te ondersteunen.

Kortom, jij bent de HBO Verpleegkundige met hart voor de zorg, het centrale punt, ambitie voor de toekomst en bovenal, de nieuwe zorgtopper van Maandag®.

In overleg zijn de startdatum en het aantal uren bespreekbaar. Je komt te werken in de regio Waalwijk/’s-Hertogenbosch/Boxtel, binnen de jeugd- of ouderenzorg

Functie eisen

• Je hebt een HBO diploma Verpleegkunde

• Je bent BIG geregistreerd

• Je bent een HBO Verpleegkundige die met plezier naar het werk gaat

• Je hebt affiniteit met de ouderenzorg

Wij bieden jouw als HBO Verpleegkundige een vast dienstverband, salaris conform de VVT CAO. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Samen met Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkelingen en volg je diverse cursussen en trainingen. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.

Heb je interesse of wil jij jezelf komen voorstellen? Neem dan gerust contact op!

recruiter van de vacature

Dominique van Ierssel

recruiter van de vacature

Dominique van Ierssel