Docent Startklaar Onderwijs

  • Category voortgezet onderwijs
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9031228

Over de functie

Ben jij klaar voor je eerste stappen in het onderwijs?

Je krijgt de mogelijkheid om je binnen verschillende scholen wegwijs te maken, ervaring op te doen en je in te zetten voor de leerlingen.
Verschillende niveaus, leerjaren, methodes en culturen. Een waardevolle ervaring!

Voor startende docenten biedt Maandag® het Onderwijs Startklaar traject aan. Als docent zijn de eerste stappen in de praktijk vaak het spannendst. Het moment waarop je het geleerde vanuit je opleiding in de praktijk brengt. Maandag® Startklaar helpt je hierbij op weg. Je komt bij Maandag® in dienst en krijgt aanvullend op je salaris diverse trainingen op het vlak van groepsdynamiek in de praktijk. Verder krijg je toegang tot een e-learning platform met meer dan 90 trainingen voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
Het traject duurt 12 maanden, waarin je naast je werk trainingen volgt en er lesbezoeken plaatsvinden. De trainingen vinden plaatst op de Maandag® Academy. Als je deze onderdelen succesvol hebt doorlopen, schrijven je trainer en begeleider een advies op maat. Op basis daarvan kijken we samen of er nog behoefte is aan aanvullende trainingen.

Functie eisen

- Je bent startend docent mét een 1e of 2e graad lesbevoegdheid (of een PABO-Diploma) of je bent in de afrondende fase van je studie.

recruiter van de vacature

Tamara Hoogland

recruiter van de vacature

Tamara Hoogland