Financieel Beleidsadviseur

  • Category financieel
  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9031147

Over de functie

Voor een gemeente in de regio Zuid-Holland ben ik op dit moment op zoek naar een Financieel Beleidsadviseur (RA). Als Financieel Beleidsadviseur (RA) hou je veranderingen van wet- en regelgeving bij, adviseer je over het algemeen financieel beleid, de AO/IB en signaleer je ontwikkelingen met betrekking tot het financieel beleid. De gevolgen daarvan zet je om in voorstellen voor aanpassingen in het gemeentelijke beleid en de uitvoeringsregels. Ten aanzien van de interne beheersing en de door de organisatie uitgevoerde Verbijzonderde interne controles adviseer je over (de uitvoering van) het controleplan, bereid je de accountantscontrole voor (o.a. controleprotocol, normen- en toetsingskader), adviseer je over te hanteren controlestandaarden en bewaak je deze en verzorg je een review op de uitgevoerde controlewerkzaamheden.

Daarnaast lever je bedrijfseconomisch advies met betrekking tot verbonden partijen van de gemeente. Verder participeer je in projecten waarmee financiële en bedrijfseconomische belangen gemoeid zijn.
Is dit een opdracht die je met beide handen wilt aangrijpen? Aarzel dan niet en reageer!

Functie eisen

- Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar als financieel beleidsadviseur bij gemeentelijke instellingen
- Je hebt aantoonbare werkervaring in AO/IB vraagstukken en kennis van het BBV
- Je bent register accountant (RA) of je rondt deze opleiding af in juni 2018

recruiter van de vacature

Clayton Thodé

recruiter van de vacature

Clayton Thodé