Starter Bouwkunde

  • Category bouw en civiel
  • Region groningen
  • opleidingsniveau mbo hbo wo
  • remoteId 9031145

Over de functie

Daar sta je dan, je diploma op zak, een rugzak vol kennis en de (bouw) wereld aan je voeten. Maar welke kant ga je op? Of weet je al wat je leuk vindt en waar je goed in bent? Heb je al een start gemaakt en ben je benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is?

Ik nodig je graag uit voor een persoonlijk gesprek om samen met mij op zoek te gaan naar jouw droombaan! Misschien als vergunningverlener of als toezichthouder bij een gemeente? Of werkvoorbereider en je ontwikkelen tot Projectleider? Maandag® heeft een groot netwerk en biedt vele diverse mogelijkheden.

Namens Maandag werk je op projectbasis voor diverse opdrachtgevers in de wereld van de (utiliteits-)bouw, met de zekerheid van een mooi contract! Wij bieden jou de kans om in de keuken te kijken van diverse organisaties. En heb jij vervolgens het gevoel je genoeg ontwikkeld te hebben? Dan maak je binnen Maandag een volgende stap!

Functie eisen

• Een (bijna) afgeronde opleiding MBO of HBO Bouwkunde
• Een flinke dosis enthousiasme

Wat biedt Maandag® jou?
Wij bieden je een marktconform salaris (op basis van cao CAR UWO). Een vast dienstverband behoort hierbij tot de mogelijkheden! Je ontvangt daarnaast een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer of een leaseauto.

Met Club Maandag zijn er tal van trainingsmogelijkheden en maak je deel uit van een brede groep professionals. Zo kun je integraal te blijven denken, kennis delen, elkaar helpen in lastige dossiers en jouw netwerk uitbreiden.

recruiter van de vacature

Jasper Koehorst

recruiter van de vacature

Jasper Koehorst