Medewerker BRO

  • Category ict
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9031082

Over de functie

In nog geen enkel land ter wereld worden de ondergrondgegevens zo centraal op de voorgrond gesteld. Word jij medewerker van dit unieke project?

Voor een leuke gemeente in Noord-Holland ben ik op zoek naar een medewerker BRO.

Als medewerker BRO functioneer je in principe als één pitter aan de BRO. Je weet hoe dingen geregeld, uitgezocht en goed gedocumenteerd moeten worden. Het is aan jou de taak om een ingang bij de verschillende teams te forceren om de BRO geïmplementeerd te krijgen.

Als medewerker BRO ga jij je onder andere bezig houden met het opzetten van een projectplan.

Je zorgt dat tijdig de beschikbare kennis van de ondergrond ingezet wordt voor doordachte oplossingen. En dat nieuwe kennis toegevoegd wordt aan de open data registratie. Immers, de geografische en beheergrenzen van verschillende organisaties overlappen elkaar. Alleen samen komen integrale gebiedsoplossingen tot stand.

Je legt ook het contact met de andere ketenpartijen met raakvlakken met jouw organisatie wat betreft de ondergrond. Dat kan een sondeerbedrijf zijn, een IT-softwarehuis of een ingenieursbureau.

Functie eisen

  • HBO/MBO werk- en denkniveau
  • Je hebt affiniteit met IT services zowel als met buitenwerkers
  • Je spreekt de taal van de computerzaal, projectuitvoerder en calculator.
  • Kennis van BRK berichtenverkeer is een pré
  • Kennis van BGT (Nedgraphics) is een pré

Bij Maandag® bieden wij jou de kans om je kennis uit te breiden. Fijn voor de organisatie, maar ook voor jezelf! Wij bieden een marktconform salaris naar aanleiding van het desbetreffende CAO. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring en wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Samen met de Maandag® Academy kan je werken aan je persoonlijke ontwikkeling en worden er diverse cursussen en trainingen aangeboden. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

Geïnteresseerd na het lezen van deze vacature? Solliciteer direct via onderstaande button of neem contact op met mij!

recruiter van de vacature

Daphne Pereira

recruiter van de vacature

Daphne Pereira