Consulent Bezwaar en Beroep

  • Category sociaal domein
  • Region friesland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9031040

Over de functie

Ruime inhoudelijke kennis van de wetgeving met betrekking tot Participatie en Algemene wet Bestuursrecht? Dan is Maandag® Leeuwarden op zoek naar jou!

Als consulent Bezwaar en Beroep voer jij werkzaamheden uit op het terrein van bezwaar zoals een inhoudelijke beoordeling van bezwaarschriften, het opstellen van een verweerschrift, een heroverweging van genomen besluiten, vertegenwoordiging bij ambtelijke en commissiezaken en het opstellen van beslissingen op een bezwaar.

Op het terrein van beroep bestaan de werkzaamheden uit heroverwegingen van genomen besluiten op een bezwaar maar ook in geval van hoger beroep en beoordelen of er sprake is van een spoedeisend belang. Maar ook het schrijven van verweerschriften, zitting nemen als vertegenwoordiger bij rechtbankzaken, het corresponderen en communiceren met griffiers. Het verrichten van herstelwerkzaamheden die naar aanleiding van een rechterlijke uitspraak, denk hierbij aan het maken van mutaties en het nemen van een nieuw besluit op bezwaar.

Functie eisen

Ben jij de consulent Bezwaar en Beroep die Maandag® zoekt, dan bieden wij een (vast) marktconform salaris (of meer), een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer en goede secundaire arbeidsvoorwaarden; zo valt er over een lease-auto te praten, goede begeleiding door een vaste recruiter, opleidingsmogelijkheden en behoort een vast dienstverband zeker tot de mogelijkheden.

Natuurlijk hebben we vanuit onze kant ook enkele eisen:
- Afgeronde juridische wo-opleiding
- Ruime kennis van de Participatiewet en Algemene wet Bestuursrecht
- Uitstekende communicatieve vaardigheden
- Ervaring in een vergelijkbare functie als consulent Bezwaar en Beroep
- En natuurlijk zin in een nieuwe uitdaging, een nieuwe Maandag!

Wij stellen alle sollicitaties op prijs. Mocht je echter binnen 5 werkdagen geen reactie hebben ontvangen, dan sluit jouw profiel mogelijk niet voldoende aan en zullen we jouw sollicitatie in dit traject niet verder behandelen.

recruiter van de vacature

Karin Vink

recruiter van de vacature

Karin Vink