Beleidsadviseur Sociaal Domein

  • Category sociaal domein
  • Region friesland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9031035

Over de functie

Ben je analytisch, stressbestendig, houd je altijd het doel voor ogen en kan je goed samenwerken? Dan ben jij wellicht geschikt als Beleidsmedewerker Sociaal Domein!

Door de vele veranderingen binnen de participatie, wmo en jeugdzorg die het afgelopen jaar hebben plaatsgevonden ziet het takenpakket van de gemeente er tegenwoordig heel anders uit. En deze hectische periode binnen het sociale domein is nog steeds lopende! Hierdoor heeft Maandag® Leeuwarden veel mogelijkheden beschikbaar voor beleidsmedewerkers binnen het sociale domein.

Als Beleidsmedewerker Sociaal Domein heb je een erg breed takenpakket, bijna geen dag ziet er hetzelfde uit. Het uiteindelijke doel van je werkzaamheden is het ontwikkelen en aanpassen van gemeentelijk beleid met betrekking tot het Sociaal Domein om vervolgens het bestuur hierover te adviseren. Om het bestuur goed te kunnen adviseren, optimaliseer of ontwikkel je communicatiemiddelen en signaleer en analyseer je knelpunten in het bestaande beleid.

Functie eisen

• Je beschikt over een afgeronde HBO / WO opleiding

• Je hebt minimaal 2 jaar recente en relevante werkervaring als Beleidsmedewerker binnen een gemeente

• Je hebt ruime kennis van het werkterrein Sociaal Domein en bent op de hoogte van de nieuwste wetgevingen en ontwikkelingen

• Je beschikt over de volgende competenties: innovatief, analytisch, nieuwsgierig en resultaatgericht.

Kan jij de eisen afvinken en heb jij zin in een nieuwe Maandag®? Solliciteer dan vandaag nog!

Wij bieden je een marktconform salaris (op basis van marktconform CAO). Je ontvangt een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer. Daarnaast hebben we goede secundaire arbeidsvoorwaarden en bestaat een vast dienstverband tot de mogelijkheden.

Wij stellen alle sollicitaties op prijs, maar indien je profiel niet voldoet aan bovenstaande eisen en je binnen één week geen reactie hebt ontvangen, kan je ervan uitgaan dat je profiel niet meegenomen wordt in verdere procedure.

recruiter van de vacature

Alco Hendriks

recruiter van de vacature

Alco Hendriks