Docenten schooljaar 2016-2017

  • Category onderwijs
  • Region noord-brabant zuid-holland
  • opleidingsniveau wo hbo
  • remoteId 9005971

Over de functie

Ben jij als docent toe aan een nieuwe uitdaging voor schooljaar 2016/2017? En wil je werken binnen de dynamische wereld van het onderwijs vanuit een dienstverband bij Maandag? Lees dan snel verder!

Voor diverse onderwijsinstellingen in de regio Rotterdam, zijn wij op zoek naar 1en 2e graad bevoegde docenten Wiskunde, Duits, NaSk, Engels of Nederlands die voor schooljaar 2016/2017 in vaste dienst willen treden bij Maandag®. Als jij vastigheid wil combineren met flexibiliteit, dan is Maandag de ideale werkgever voor jou. Daarbij hanteren wij het salaris conform de onderwijs CAO met doorbetaling van het loon tijdens de schoolvakanties.

Je bent verantwoordelijk voor het doceren van je vak aan leerlingen van de onder- en bovenbouw VMBO LWOO, Basis, Kader, TL en HAVO/VWO, je begeleidt en ondersteunt de leerlingen, je ontwikkelt lesmateriaal, je onderhoudt contacten met ouders en/of voogden, je woont vergaderingen bij en je kijkt toetsen en werkstukken na van je leerlingen.

Functie eisen

- 2e of 1e graad bevoegdheid voor een van de volgende vakken: Wiskunde, Duits, NaSk, Engels of Nederlands
- Ervaring met het les geven binnen het VMBO, HAVO en VWO, bij voorkeur ook onder- en bovenbouw inclusief eindexamen klassen
- Beschikt over de volgende competenties: leerlinggericht werken, daadkrachtig en flexibel qua inzet en instelling
- Per schooljaar 2016/2017 beschikbaar voor minimaal 0,8 fte

recruiter van de vacature

Mandy van Tilburg

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden