Schuldhulpverlener

  • Category sociaal domein
  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9031011

Over de functie

Inzicht krijgen in schulden en richting een oplossing werken. Jij kunt dit als de beste!

Als Schuldhulpverlener ben jij de spil tussen jouw cliënten en schuldeisers. Jij zorgt ervoor dat cliënten zelf inzicht krijgen in hun schulden en helpt ze op weg richting een schuldenvrij bestaan.

Zo ziet jouw dag eruit:
Na het opstarten van jouw computer kijk je in jouw agenda. Je hebt vandaag twee afspraken met cliënten die in aanmerking komen voor een schuldhulptraject.
Je bekijk samen met jouw cliënt waar de schulden zich bevinden en wat er door de cliënt zelf al gedaan is. Jij hoeft niet alles te doen, maar kunt jouw cliënt ook zelf aan het werk zetten.
Als de schuldenmap compleet is, begint fase twee van de hulpverlening. Je legt contact met schuldeisers, kijkt of je betalingsregelingen kunt treffen en maakt hier afspraken mee.

Dit kun jij:
Overzicht bewaren binnen een grote caseload, werken met de gemeentelijke systemen, daadkrachtig optreden richting cliënten en schuldeisers en jouw caseload coachen en helpen, om te voorkomen dat iemand weer terugkomt.

Dit kun je van ons verwachten:
Leuke opdrachten bij verschillende gemeenten, mogelijkheden om bij Maandag in dienst te treden, toegang tot een van de grootste online trainingsplatformen van Nederland en goede (loopbaan) begeleiding door onze Recruiters en Accountmanagers.

Functie eisen

• Minimaal 1 jaar ervaring als Schuldhulpverlener bij een gemeente
• Kennis van het systeem Allegro of een ander gemeentelijk systeem
• Een daadkrachtige houding richting cliënten en schuldeisers

recruiter van de vacature

Lars Tigchelaar

recruiter van de vacature

Lars Tigchelaar