Woonconsulent

  • Category woningcorporaties
  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9030728

Over de functie

Adviseer jij huurders van woningcorporaties graag? Loop jij niet weg bij problemen of conflicten? En kan je ook nog eens goed bemiddelen tussen huurders? Dan ben jij de Woonconsulent die ik zoek!

Maandag® Groningen is op zoek naar een Woonconsulent met een hart voor woningcorporaties. Samen met een team van opzichters, verhuurmakelaars en wijkbeheerders zorg jij er voor dat de huurders op de juiste manier worden geholpen. Je adviserende functie vervul je in eerste instantie wanneer mensen een woning zoeken. Het kan bijvoorbeeld gaan om mogelijkheden rond het aanvragen van huurtoeslag. Je bent als Woonconsulent verantwoordelijk voor het toewijzen van woningen en het bemiddelen bij problemen en conflicten. Je kan in dergelijke gevallen vervangende woonruimte moeten zoeken of maatschappelijk werkers in moeten schakelen. Uiteindelijk werk je als Woonconsulent samen met de bewoners om het in én om de woningen leefbaar te houden.

Functie eisen

- Je hebt HBO werk- en denkniveau;
- Minimaal een jaar relevante ervaring binnen een woningcorporatie (KCC, verhuurmakelaar, woonconsulent);
- Goede communicatieve en sociale vaardigheden;

Wat biedt Maandag® jou?

- Met de zekerheid van een vast dienstverband bij Maandag® ga je interim opdrachten vervullen bij kleine en grote woningcorporaties in de regio Groningen & Drenthe (afhankelijk van jouw woonplaats).
- Wij bieden een marktconform salaris volgens CAO Woondiensten. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring;
- Wij vergoeden reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een lease-auto behoort ook tot de mogelijkheden;
- Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en kun je diverse cursussen en trainingen volgen om jou expertise up to date te houden;
- Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Nieuwsgierig? Neem dan contact op met mij:
Nienke van ’t Ende tel: 06 22 77 20 85 of mail naar: nienke.vantende@maandag.nl

recruiter van de vacature

Nienke van 't Ende

recruiter van de vacature

Nienke van 't Ende