Starterstraject voor docent 2018 2019

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9030658

Over de functie

Ben jij klaar voor je eerste stappen in het onderwijs? Voor volgend schooljaar zijn wij de werving gestart voor startende docenten die deel willen nemen aan het Maandag® Onderwijs Startklaar traject!

Als docent zijn de eerste stappen in de praktijk vaak het spannendst. Het moment waarop je het geleerde vanuit je opleiding in de praktijk brengt. Maandag® Startklaar helpt je hierbij op weg. Je komt bij Maandag® in dienst en krijgt aanvullend op je salaris diverse trainingen op het vlak van groepsdynamiek in de praktijk en je krijgt een coach toegewezen die lesbezoeken komt doen en hier feedback op geeft. Verder krijg je toegang tot een e-learning platform met meer dan 90 trainingen voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Het traject duurt 12 maanden en vindt plaatst op de Maandag® Academy. Als je deze onderdelen succesvol hebt doorlopen, schrijven je trainer en begeleider een advies op maat. Op basis daarvan kijken we samen of er nog behoefte is aan aanvullende trainingen.

Ben je (bijna) net bevoegd en wil je meer weten over dit traject? Neem dan contact op met de recruiter van deze vacature!

Functie eisen

  • Je bent bijna (einde van het schooljaar) of net in het bezit van je lesbevoegdheid;
  • Voor dit traject komt het o.a. aan op flexibiliteit, gedrevenheid, aanpassingsvermogen en samenwerken

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.

Wij bieden een marktconform salaris volgens de onderwijs cao. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer.

Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

recruiter van de vacature

Wendy Smit

recruiter van de vacature

Wendy Smit