Docent Voortgezet Speciaal Onderwijs

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9030347

Over de functie

Speciaal onderwijs docenten opgelet! Ben jij een docent die heel stevig in zijn schoenen staat? Stroomt plannen en gestructureerd werken door jouw aderen en kan je dit overbrengen aan leerlingen die dit heel hard nodig hebben? Heb je ervaring met cluster 4 leerlingen? Reageer snel!

Voor onze vestiging in de regio Eindhoven, ben ik op zoek naar een VSO docent die fulltime beschikbaar is, maar ook parttime is een optie. Wat erg belangrijk is voor deze functie, is dat je een heel sterk klassenmanagement hebt en een band kan opbouwen met leerlingen die zeer moeilijk lerend zijn. Je moet ze weten te triggeren om samen met jou doelen te behalen die jullie voor ogen hebben. Wanneer je als docent oprecht blij kunt zijn met iedere kleine stap die deze leerlingen maken, dan ben je hier aan het juiste adres. Bij Maandag® zijn er mogelijkheden voor een vast dienstverband. Wat wij bieden is een groot netwerk aan scholen in deze regio en vastigheid qua inkomsten. Je kunt in combinatie met deze vastigheid flexibel ingezet worden op verschillende opdrachten, een uitgelezen mogelijkheid om in verschillende keukens een kijkje te nemen en zo je rugzak te vullen met ervaring. Klinkt dit je goed in de oren? Laat het me zo snel mogelijk weten!

Maandag® detacheert hoger opgeleide Interim Talenten binnen de non-profit sector. Bij Maandag® zijn persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden vanzelfsprekend. In een passend werkklimaat functioneer je per slot van rekening het best en kom je sneller vooruit. Kortom: passende en goede arbeidsvoorwaarden stemmen onze opdrachtgevers en professionals tevreden. Binnen de gegeven marges geef je zelf de werkrelatie aan die het beste bij jou past als professional, waaronder de arbeidsvorm. Je hebt bij ons de mogelijkheid van een periodecontract, een vast dienstverband of een projectgebonden contract. De mogelijkheden en arbeidsvoorwaarden bespreek je met je recruiter. Voor alle contractvormen geldt een passende honorering. Reageer snel!

Functie eisen

  • Je hebt een lesbevoegdheid of de PABO afgerond, Master SEN is een pré
  • Je beschikt over sterke communicatieve en pedagogische vaardigheden
  • Je hebt affiniteit met cluster 4 leerlingen (gedrags- en leerproblemen)
  • Minimaal 1 jaar ervaring met lesgeven aan cluster 4 leerlingen in het voortgezet speciaal onderwijs
  • Liefst 1 fte beschikbaar (3 dagen mag ook)

recruiter van de vacature

Davey Bouwels

recruiter van de vacature

Davey Bouwels