Vacature Juridisch beleidsadviseur Vastgoed en Grond

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region limburg
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9030487

Over de functie

Als ervaren jurist Grondzaken voel jij je helemaal thuis in de privaatrechtelijke vertaling van de stedelijke ontwikkelingsopgaven. Je zult verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling en uitvoering van het gemeentelijke grondbeleid en de juridische vertaling daarvan. Zo ga je je bezighouden met het opstellen en interpreteren van diverse privaatrechtelijke overeenkomsten ter verwerving, vervreemding, (ver)huur, ruil en of/verpachting van vastgoed en gemeentelijke gronden.
Met het oog op deze taken is de beschikking over juridische kennis niet enkel en alleen belangrijk, maar dien je ook te beheersen over de juiste communicatieve vaardigheid, adviesvaardigheid en onderhandelingsvaardigheid. Er zal namelijk regelmatig moeten worden overlegd met externe partijen, waarbij de gemeentelijke belangen en vastgestelde kaders naar behoren dienen te worden gewaarborgd. Het is daarom van uiterst belang dat je ook in het bezit bent van een stevige persoonlijkheid die in staat is tegenwicht te bieden aan verschillende wederpartijen.
Voel jij je helemaal aangesproken door dit profiel en heb je ervaring met het werken in een politiek bestuurde organisatie, dan horen wij graag van je!

Functie eisen

Wat verwachten we van jou?
-Hbo werk- en denkniveau op het gebied van juridische zaken dan wel een afgeronde juridische opleiding.
-Vaardigheden: communicatief, adviesvaardigheid, onderhandelingsvaardigheid, omgevingsbewustzijn.

recruiter van de vacature

Renee Meulens

recruiter van de vacature

Renee Meulens