SEH Verpleegkundige

  • Category zorg-ziekenhuizen
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9030447

Over de functie

De tijd dringt en jij vliegt. Want jij als SEH Verpleegkundige weet maar al te goed dat iedere seconde telt.

Op de SEH komen patiënten binnen met allerlei spoedeisende hulpvragen. Zij komen op eigen initiatief, worden doorverwezen door de huisarts of gebracht met de ambulance. Alle patiënten worden eerst ingeschreven, mits hun medische situatie dat toelaat. Vervolgens beoordeelt de SEH Verpleegkundige de zorgvraag en deelt de patiënt in naar ernst van de klacht; de zogenoemde triage.

De SEH draait 24/7 en geen dag is hetzelfde.

Als SEH Verpleegkundige ben jij dus een van de eerste aanspreekpunten voor patiënten met een acute zorgvraag. Het is belangrijk dat je zelfstandig prioriteiten kunt stellen om de zorg voor de patiënten zo goed mogelijk te laten verlopen. Je doet controles zoals bloeddruk meten, temperatuur opnemen etc. en stelt de patiënt de nodige vragen om gegevens voor de diagnose te verzamelen. Als SEH Verpleegkundige maak je deel uit van een multidisciplinair team. Het is prettig als je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en geduldig en stressbestendig bent.

Functie eisen

  • Gediplomeerd SEH Verpleegkundige
  • BIG geregistreerd
  • Bevoegd en bekwaam in verpleegtechnische handelingen
  • Servicegericht en flexibel

Wat biedt Maandag® jou?

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort tot de mogelijkheden. Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Je wordt ingeschaald op basis van ervaring.

Wij vergoeden alle reiskosten op basis van € 0,19 per kilometer en een leaseauto behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

Met behulp van de Maandag® Academy kun je werken aan je persoonlijke ontwikkeling en kun je diverse cursussen en trainingen volgen.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

recruiter van de vacature

Marieke Schoonakker

recruiter van de vacature

Marieke Schoonakker