Projectleider gebiedsontwikkeling

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9030429

Over de functie

Voor verschillende gemeenten in Gelderland en Overijssel ben ik op zoek naar een Projectleider gebiedsontwikkeling. Vandaar dat ik graag met jou in contact kom!

Als projectleider geef je sturing aan verschillende projecten omtrent de gebiedsontwikkeling die er op dat moment lopen. Projecten leiden is waar jij goed in bent en energie van krijgt. Je geeft sturing aan alle lopende projecten binnen de gemeente en dit doe je door projectmatig te werken. Je stelt meetbare doelen op, je definieert resultaten op lange termijn en vertaalt deze naar een haalbaar stappenplan. Wanneer beoogde resultaten niet gehaald dreigen te worden, grijp je tijdig in. Daarnaast is het jouw taak om risico’s en verwachtingen te managen en een goede afweging te maken tussen tijd, geld, kwaliteit en (beoogde) opbrengsten.

Jij bent een echte netwerker en je weet relaties goed op te bouwen en te onderhouden en je weet collega’s te enthousiasmeren om zo gestelde doelen te behalen.
Je communicatief zeer vaardig, commercieel ingesteld en je beschikt over een flinke dosis lef. Je bent een creatieveling die beschikt over goede onderhandelingsvaardigheden en is het leiden van complexe projecten iets waar jij niet voor terugdeinst.
Als persoon ben je communicatief zeer vaardig, je bent commercieel ingesteld en je beschikt over een flinke dosis lef.

Functie eisen

• Afgeronde HBO of WO opleiding, richting Planologie of Stedenbouw
• Werkervaring als projectleider bij een overheidsorganisatie
• Ervaring met stedelijke gebiedsontwikkelingsprojecten

recruiter van de vacature

Romy Wennekes

recruiter van de vacature

Romy Wennekes