Teamleider Servicedesk

  • Category maandag intern
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9030397

Over de functie

Maandag® is een platte en jonge organisatie. Streetsmart. Wij steken veel tijd en energie in het opleiden van winnaars. Het vinden van enorm gedreven medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. Eerst wie, dan wat. Voor onze Servicedesk zoeken wij een energieke Teamleider.

Wat ga je doen?
In deze rol ben je verantwoordelijk voor de verhoging van onze servicebeleving. De grip op het ketenproces verhoog je door middel van efficiëntie, voorspelbaarheid van de workflows en kwaliteit van de dienstverlening. Je maakt inzichtelijk hoe er gezamenlijk effectiever gewerkt kan worden. Werk- en rooster optimalisatie kent voor jou geen geheimen. KPI sturing geeft jou een goede portie dagelijkse energie. Ons kennismanagement breng je naar een hoger niveau, zodat we in één keer goed de tickets kunnen afhandelen. Als teamleider geef je leiding aan een team van slimme enthousiaste medewerkers.

Functie eisen

Wat neem je mee?
Daadkracht. Oog voor het proces en de mens. Prestatiegerichtheid. Klantbeleving. Zeer sterke sociale en communicatieve vaardigheden. De nodige kennis van Contact center / Customer care omgevingen.

Jij bent een aanpakker, een verbinder, een optimist. Als een strijder maak je je hard voor de belangen van je team en behaal je samen de doelstellingen voor 2018: one team, one dream!

Daarnaast beschik je over:
• Intelligentie op hbo niveau;
• Minimaal 5 jaar ervaring als Teamleider binnen een customer care omgeving;
• Lean vaardigheden (bij voorkeur Green Belt gecertificeerd);
• Tijd in je agenda om 40 uur per week te werken.

Wij bieden:
Een uitdagende baan zoals je nog niet eerder hebt gehad, met een fijn salaris en arbeidsvoorwaarden waar je extra blij van wordt. Maar vooral een geweldige werkervaring.
Standplaats: Purmerend, binnenkort verhuizen wij naar Amsterdam.

Over Maandag® en Whoohoo®:
Maandag®. Marktleider in het detacheren van professionals in de publieke sector. Landelijk actief met 20 vestigingen.
Whoohoo®. Actief in engineering, construction, finance, IT, life science en aviation.
10 Vestigingen (en groeiende) in Duitsland, België en Polen.

recruiter van de vacature

Mariske Frieser

recruiter van de vacature

Mariske Frieser