Planoloog

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9030366

Over de functie

Dan heb ik goed nieuws voor je! Ons team van professionals binnen de ruimtelijke ordening is toe aan uitbreiding. Binnen dit team is ruimte voor ervaren planologen die bij Maandag® in (vaste) dienst willen treden.

Je wordt ingezet bij verschillende opdrachtgevers, veelal gemeenten, als planoloog. De duur van de opdrachten verschillen waardoor je je wel vastbijten in je werk, maar heb je na verloop van tijd ook weer zicht op een nieuwe uitdaging. Op deze manier kun je je in relatief korte tijd sterk ontwikkelen en je ambities nog sneller waarmaken. Ook wordt er bij Maandag® flink geïnvesteerd in ontwikkeling en opleiding om nog verder aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. Hiervoor is er de Maandag® Academy!

Qua werkzaamheden moet je denken aan het opstellen van bestemmingsplannen, het begeleiden van initiatieven op het gebied van ruimtelijke ordening en het verstrekken van informatie aan inwoners en bedrijven. Hierbij heb je goed oog voor de samenwerking tussen bewoners en de gemeente.

Ook adviseer je management en bestuur over ontwikkeling van het ruimtelijke ordeningsbeleid, bestemmingsplannen en andere ruimtelijke procedures. Naar aanleiding van een verzoek leg je je advies voor aan het college en/of gemeenteraad op het gebied van de ruimtelijke ordening.

Functie eisen

• Afgeronde HBO opleiding in planologische richting
• Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie bij een gemeente of andere overheidsorganisatie

Herken jij jezelf hierin en wil je jouw werkervaring vergroten of je kennis uitdiepen? Neem dan contact op! Dan kunnen we samen gaan bouwen aan jouw nieuwe Maandag®!
Werk jij als ZZP’er en heb jij geen interesse in een (vast) dienstverband? Ook dan kom ik graag met je in contact om te bespreken welke mogelijkheden er dan zijn.

recruiter van de vacature

Romy Wennekes

recruiter van de vacature

Romy Wennekes